Gjerder og netting

Garda Sikring har et bredt spekter av gjerder i forskjellig utforming som både bidrar til å løse sikringsbehov gjennom å etablere perimeter og ivareta estetiske krav når det kreves. Gjerder er en effektiv måte å etablere perimeter på i de fleste tilfeller. Utvalget av standardgjerder er bredt, men vi tilbyr også spesialtilpassede gjerdeløsninger. Vi er i dag den eneste produsenten av flettverksgjerder i Norge, og leverer og monterer alle typer gjerder, samt utfører service, vedlikehold og gjerdereparasjoner.

Funksjonsområder varierer mellom gjerdetypene, men gjennomgående er at gjerder brukes til tomteavgrensning, sikring av områder eller som dekorative elementer. Gjerdetypene har forskjellige egenskaper, og alt fra høyde til maskestørrelse, trådtykkelse, slitestyrke, materialtype, farge og utforming påvirkes i stor grad av hva gjerdet gjerdets funksjon er.

Usikker på hvilken gjerdetype som er best egnet for å dekke ditt behov? Se våre gjerdetips her.

Med over 100 års erfaring, lokal tilstedeværelse med egne montører over hele landet, finner vi de løsningene og produktene som passer ditt behov best.

Nedenfor kan du lese mer om alle våre gjerdetyper.

Filter

Viser alle 22 resultater