Flettverksgjerder

Klassiske flettverksgjerder brukes i blant annet skoler, barnehager, næring og private boliger. Det er også vanlig å benytte flettverk til sikring av murkanter, fjellkanter og bruer. Garda Sikring har egenproduksjon av flettverk, og kan derfor tilby spesialtilpasset flettverk med variasjon på trådtykkelse, farge, høyde, maskevidde og materialtype til alle formål.

Alt etter hva du skal bruke flettverksgjerdet til, vil det være ulike hensyn å ta: Det kan være viktig med korrosjonsbestandighet, en spesifikk høyde, eller maskevidde. Stabiliteten i gjerdet reguleres blant annet med bruk av overligger. På toppen av flettverksgjerde kan det også monteres bølgetrådd eller piggtråd for å øke grad av sikkerhet, samt at flettverk kan senkes ned i grunnen for å hindre undergraving.

Galvaniserte gjerder gir et rustfritt og vedlikeholdsfritt gjerde. Plastbelagte gjerder med farge gir et flottere uttrykk og brukes gjerne i forbindelse med hager, sportsarenaer, barnehager og skoler. De flotte solgjerdene fungerer også som rekkverk, og gir et godt inntrykk av en privat eiendom. Gjerder kan leveres med gangporter og kjøreporter med flettverksinnfyll.

Kortreiste flettverksgjerder – Over 100 års erfaring
Vi er stolte av å være den største produsenten av flettverk i Norge og den ledende leverandøren av gjerdemateriell i Norden. Med over 100 års erfaring har vi etablert oss som en pålitelig aktør i markedet. Vår produksjonsavdeling i Stokke har produsert flettverk i over et århundre, og vi har en årlig produksjonskapasitet på over 500 000 meter. Vi fokuserer på kortreist produksjon for å minimere miljøpåvirkningen og sikre kvalitet. Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk jobber kontinuerlig for å sikre at våre flettverksgjerder oppfyller de strenge kvalitetsstandardene vi har satt.

Filter

Viser alle 5 resultater