Garda Flettverksgjerde S1

Garda S1 Flettverksgjerde uten overligger tåler det nordiske klimaet spesielt godt, og benyttes for sikring av næring, industri, vei og bane og private eiendommer. Vi dekker behovet for gjerder i hele landet, og vi både leverer og monterer våre flotte flettverksgjerder gjennom våre lokale avdelinger. Et solid gjerde både sikrer og gir en fin omramming av eiendommen. For private eiendommer er gjerdet og porten ofte det første gjestene møter, og pent gjerde gir et godt førsteinntrykk når man får besøk. Flettverket leveres som enten kun varmforzinket og/eller med plastbelagt tråd. Gjerdene kan leveres med ulike høyder, farger og maskevidder og monteres med T-stolper og firkantstolper. Sammen med kunden finner vi den løsningen som passer best. Flettverket er produsert i Norge av Garda Sikring.
Les detaljert produktbeskrivelse

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Bruksområde Garda flettverksgjerde S1 er et flettverksgjerde som benyttes for sikring og fysisk avgrensning av Nærings- og industritomter, villa og private eiendommer, flyplasser, havneanlegg, vei - og jernbane.

Garda flettverksgjerde S1 – Plastbelagt
Plastbelagt flettverk med farge gir et flottere uttrykk og gir et rustfritt og vedlikeholdsfritt gjerde med lenger levetid. Den plastbelagte tråden er galvanisert tråd som basis med et PVC-belegg utenpå. Belegget påføres basistråden ved hjelp av en primer som varmeherdes (produksjonsprosessen kalles “Fusion bonded”). Dette er den eneste fremstillingsmåten som gjør at tråden tåler nordiske klima og skarpe bøyninger uten at plasten skaller av, ihht EN 10245-2 klasse 1B.

Plastbelagt tilbys med mange fargevalg;
Mørk grønn RAL6009 / Sort RAL9005 / Lys grå RAL7030 / Antrazit grå RAL 7016

Garda flettverksgjerde S1 – Bezinal.
Bezinal-tråden har optimal rustbeskyttelse ettersom den er varmforzinket med legering av 95 % zink og 5 % aluminium. Varmforzinket basistråd ihht EN 10244-2 A + B

Begge flettverkstypene benyttes til gjerder, porter, sikring av murkanter, fjellkanter og industriformål.

Flettverket monteres med mellomstolpe, ende-/hjørnestolpe og skråstivere og festes på bølget strekktråd på 4,5 mm. Gjerdene har høy kvalitet og motstår korrosjon, falming, avflassing og tåler nordiske forhold med flere fordeler:
• Vedlikeholdsfritt med lang levetid
• Overlegen korrosjonsbestandighet
• Diskret og fleksibelt mot terreng

Flettverket kommer i forskjellige typer, og valg styres av flettverksgjerdets funksjon
• Høyde på gjerde: 0,6m-4m
• Maskevidde (12,5-50mm) og trådtykkelse (2,5-4,0mm) på flettverk for økt robusthet og sikkerhetsgrad

Flettverksgjerde kommer med mulighet for flere stolpetyper
• Mellomstolper og strekkstolper = T- profil (T-40/50/60).
• Hjørnestolper og støttestag = L- profil (L-40/50/60)
• Redusert stolpeavstand
• Stolpemateriellet kan leveres pulverlakkert i standard RAL-farge

Stolpemateriell er varmgalvanisert etter NS-EN Iso 1461, min 70 my. Ved RAL-farge er stolpermateriellet pulverlakkert.

Garda Sikring har egen produksjon av flettverk, og kan derfor tilby spesialtilpasset flettverk med variasjon på trådtykkelse, farge, høyde, maskevidde og materialtype til alle formål.