Personvern og cookies

Denne personvernerklæringen vil oppdateres forløpende og ble siste oppdatert 22.09.2022.

Den forteller om hvorfor og hvordan Garda Sikring AS samler inn og bruker personopplysninger, og hva som er dine rettigheter. Vi i Garda Sikring AS er svært opptatt å respektere personvernet ditt, og forplikter oss å følge det regelverk om personvern som til enhver tid er gjeldende.


Personvernerklæringen gjelder for Garda Sikring AS (org.nr 936 659 128).


Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på post@gardasikring.no

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsnummer. Enkelte identifikasjonsnumre er iflg lov også personopplysninger, og eksempler på dette er: IP-adresse, kundenummer, cookie-id. Opplysninger om din atferd (bruksmønster, handlinger) er også definert som personopplysninger.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Garda Sikring AS samler inn personopplysninger på bakgrunn av følgende:

Det meste vi har av personopplysninger som samles inn er på bakgrunn av data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt, f.eks når du kjøper produkter fra oss, kontakter oss om produkter og tjenester per e-post, kontaktskjema eller telefon.

 tillegg registrerer vi besøksanalyse i analyseverktøy (~se hvilke personopplysninger vi samler inn). Disse dataene benyttes blant annet for å forbedre nettløsning og kundereise, da vi får innsikt i brukernes besøksmønster.

Vi er juridisk pålagt å lagre visse typer opplysninger for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser (f.eks i forhold til regnskap). Vi vil holde dine personlige opplysninger i våre systemer så lenge det er nødvendig for den aktuelle aktiviteten, eller så lenge det er angitt i en relevant kontrakt du har med oss.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Garda Sikring AS samler inn følgende personopplysninger:

Hvordan oppbevarer vi personopplysningene?

Opplysninger som sendes inn via våre skjema på nettsiden vil bli lagret inn i vårt kunde- og forretningssystem Microsoft Dynamics 365. Dette er et system som lagrer data i tråd mye den nye personopplysningsloven og GDPR. (Les mer om Microsoft Dynamics og GDPR).

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn vi må, og har du ikke samtykket til nyhetsbrev – eller er en kunde av oss – vil vi slette opplysninger med mindre vi ikke er juridisk pålagt til å lagte de (jfr. regnskapsloven m.v.)

Hvem har tilgang til personopplysningene?

Opplysninger gitt via skjema på nettsiden og/eller i dialog med oss via telefon/epost er det kun ansatte i Garda Sikring AS som har tilgang til.. Vi verken selger eller leier informasjonen gitt fra deg på dette til til tredjepart.Opplysninger, dvs. ditt besøksmønster, som fremkommer fra analyseverktøy ligger lagret i respektive verktøy (~se hvilke personopplysninger vi samler inn) 

Hvordan kan du få tilgang til dine opplysninger?

Ønsker du utfyllende informasjon om eventuelle data vi har lagret om deg, vennligst send oss ​​en e-post på post@gardasikring.no. Eventuelt send oss post til vår fysiske adresse: Garda Sikring AS, Stamveien 8, 1481 Hagan. Alternativt kan du ringe oss på tlf: 40 00 21 01. Du har rett til å be om en kopi av informasjonen Garda Sikring AS har lagret om deg.

Hvilke rettigheter har du?

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Garda Sikring AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Sosiale medier

Om du velger å følge Garda Sikring AS på sosiale medier må du vite at personopplysninger og annen informasjon du har gitt til disse mediene kan leses, samles, og brukes av andre brukere av den sosiale medietjenesten. Vi har liten eller ingen kontroll over og står ikke ansvarlig for andres bruk, misbruk eller underslag av personopplysninger eller annen informasjon som du selv bidrar med til noen sosiale medietjenester. Som eier av sidene mottar vi statistikker over besøk og bruk men vi lagrer ikke denne informasjonen selv.

For mer informasjon om personvern henviser vi til deres respektive personvernerklæringer:

Cookies / Informasjonskapsler

En cookies /  informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din. En informasjonskapsel er ikke et program som inneholder skadelig prosesser eller virus. Du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler i nettleseren (Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no)

Dette bruker vi cookies til:

Følgende eksterne cookies (~tredjepartscookies) lagres på din maskin.