Til hovedinnhold
Bærekraftige produkter og løsninger

ECO-serien

Vi har et stort fokus på innovasjon og utvikling av nye bærekraftige produkter, gjenbruk og sirklærøkonomi. Vi merker allerede stor etterspørsel fra markedet i Norden, herunder både fra det offentlige, innkjøpere og større entreprenører, etter bærekraftige produkter. I samarbeid med våre partnere har vi over tid utviklet en rekke produkter som nå inngår i vår ECO-serie.

ECOpanel – et miljøvennlig konsept

Som den ledende leverandøren av flyttbar sikring, ser vi løpende et stort potensiale som skaper økt miljøgevinst. Vi har i samarbeid med leverandører utarbeidet et mer miljøvennlig konsept innenfor flyttbar sikring. ECOpanel er et stort satsningsområde i dag, og har etter kort tid har blitt et førstevalg hos mange av våre kunder. Vår ECOfot hører naturlig til byggegjerdet ECOpanel. Føttene er produsert av resirkulerbart materiale.

ECOfot

Vår ECOfot hører naturlig til byggegjerdet ECOpanel. Disse er lett gjenkjennlig med de grønne markeringene i hver ende, som indikerer at de er en del av vårt grønne konsept. Føttene inngår i en panteordning, som gjør at våre kunder får tilbakebetalt panten når de returneres til avtalte returpunkt.

Resirkulert byggegjerde

Garda Byggegjerde Resirk er et solid og bærekraftig gjerdepanel, som er produsert av restmateriale i fabrikk som ellers ville gått til kast/metallgjenvinning. Panelet er kortere enn standargjerder, noe som gjør rammen stivere og mer solid. Dette øker også produktets levetid. Lengden på 2,9m gjør at man får utnyttet ledig plass på transporten som går fra fabrikk til vårt lager i Norge. Med andre ord en dobbel ECO-effekt.

Ny serie ECO trafikkprodukter

Vi lanserer en helt ny og bærekraftig serie av trafikksikkerhetsprodukter hvor alle er utviklet og basert på gjenvunnet plast. De fraktes med minst mulig bruk av CO2. Produktene er tilgjengelig på lager fra høsten 2023. I denne serien inngår f.eks. trafikkgjerde, hindermarkering, kjøreplater, kabelbro, fartsdemper og ulike typer føtter. Disse produktene bidrar til å sikre en trygg arbeidsplass langs vei og på bygge- og anleggsplasser.

SafeLight ECO

SafeLight ECO er en av de kraftigste og mest effektive LED stripene på markedet. Sammenlignet med andre LED-striper som normalt leveres med plast-trommel, kommer denne på papptrommel, og er derfor det beste miljøvennlige alternativet. Den reduserer behovet for plast i produksjon og man unngår unødvendig avfall etter at LED-stripen er tatt i bruk. I tillegg er den både CE, Nemko og Semko godkjent.

Bærekraft og samfunnsansvar

Vi skal påvirke, utfordre og gå foran – sammen!