Bærekraftige løsninger

ECO-konsept

I vårt ECO-konsept jobber vi fram miljøvennlige produktalternativ og påvirker våre leverandører og utfordrer både de og partnere til å engasjere seg i våre felles løsninger.

ECOpanel

Vi er ledende leverandør av flyttbar sikring med et årlig salg på nærmere 200 km byggegjerde inkl. tilhørende plastfot. Her er det stort potensiale for tiltak som skaper miljøgevinst, og vi har i samarbeid med leverandører utarbeidet et mer miljøvennlig konsept for flyttbar sikring. ECOpanel er vårt største satsningsområde i dag, og et gjerde som etter kort tid har blitt et førstevalg hos mange av våre kunder.

ECOfot

Vår ECOfot hører naturlig til byggegjerdet ECOpanel. Disse er lett gjenkjennlig med de grønne markeringene i hver ende, som indikerer at de er en del av vårt grønne konsept. Føttene inngår i en panteordning, som gjør at våre kunder får tilbakebetalt panten når de returneres til avtalte returpunkt.

SafeLight ECO

Vi tilbyr SafeLight, en av de kraftigste og mest effektive LED stripene på markedet. I tillegg er den både CE, Nemko og Semko godkjent. Sammenlignet med andre tromler, leveres denne på papptrommel, og er derfor et mer miljøvennlig alternativ. Den reduserer behovet for plast i produksjon og man unngår unødvendig avfall etter at LED-stripen er tatt i bruk.