Bærekraftige løsninger

ECO-serien

Vi merker økt etterspørsel fra det offentlige, innkjøpere og større entreprenører etter bærekraftige løsninger. Dette gjelder også ECO-produktene våre, slik som vårt ECOpanel. Sentralt i dette ECOpanelet er mer miljøvennlig transport med mindre CO2 utslipp, og ECOfoten som består av 100% gjenvunnet plast fra utrangerte kabler i Nordsjøen. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vår serie.

ECOpanel

Vi er ledende leverandør av flyttbar sikring med et årlig salg på nærmere 270 km byggegjerde inkl. tilhørende plastfot. Her er det stort potensiale for tiltak som skaper miljøgevinst, og vi har i samarbeid med leverandører utarbeidet et mer miljøvennlig konsept for flyttbar sikring. ECOpanel er vårt største satsningsområde i dag, og et gjerde som etter kort tid har blitt et førstevalg hos mange av våre kunder.

Garda Byggegjerde Resirk

Arbeidet med å stadig se nye muligheter for bærekraftige løsninger, har nå resultert i et nytt produkt i ECO-serien. Dette er et byggegjerde produsert av restmateriale som ellers ville gått til metallgjenvinning.

Utnyttelse av ledig kapasitet på bil fra fabrikk er et viktig miljøtiltak. Med dette byggegjerdet som har en lengde på 2,8 meter, vil hele bilen bli fyllt opp. I sum er dette et viktig bidrag for å holde CO2 utslipp nede både ved hjelp av mer effektiv produksjon og transport.

ECOfot

Vår ECOfot hører naturlig til byggegjerdet ECOpanel. Disse er lett gjenkjennlig med de grønne markeringene i hver ende, som indikerer at de er en del av vårt grønne konsept. Føttene inngår i en panteordning, som gjør at våre kunder får tilbakebetalt panten når de returneres til avtalte returpunkt.

SafeLight ECO

Vi tilbyr SafeLight, en av de kraftigste og mest effektive LED stripene på markedet. I tillegg er den både CE, Nemko og Semko godkjent. Sammenlignet med andre tromler, leveres denne på papptrommel, og er derfor et mer miljøvennlig alternativ. Den reduserer behovet for plast i produksjon og man unngår unødvendig avfall etter at LED-stripen er tatt i bruk.