Til hovedinnhold

Landbruk

Flyttbar og fastmontert sikring

Vi har flyttbare løsninger som gjør det raskt og enkelt å sikre f.eks. rundballer og belyse gårdsplass, garasje, låve etc. I tillegg har vi også ulike typer landsbruksnetting, som sauenetting, hønsenetting og firkantnetting.

Flyttbar sikring

Byggegjerder er praktisk å benytte for fleksibel inngjerding. Gjerdene settes ned i plastfot, og for ekstra stabilitet kan det monteres støttestag. Mellom gjerdene benyttes festeklammer for å koble gjerdene sammen.:

 • Hindrer at hjort og andre dyr spiser av rundballer
 • Unngår at barn kommer inn på området og skader seg
 • Raske å sette opp – kan gjøres av 1 person
 • Stor fleksibilitet – kan flyttes rundt etter behov

 

Ulike typer av byggegjerder

Våre byggegjerder har ulike kvalitetsforskjeller. F2 Basis er vårt standardgjerde, egnet til de fleste brukesområder.

Smartpanel har avrundet topp som gir mindre sjanse for skader på dyr som f.eks. prøver å hoppe over gjerdet. I tillegg har gjerdene ekstra solide sveiseskjøter og hjørneplater som forsterker og stiver opp gjerdet.

Ved behov for små masker, har vi ECOpanel Anticlimb, med klatresikre masker og ekstra vertikalt stag.

Lux-gjerder er ikke avrundet i toppen, men har tykkere gods og gjør det til et solid og sterkt gjerde. Valg av gjerde avhenger av hva du skal bruke det til, og forventninger til holdbarhet og levetid.

Sauenetting/utmarksnetting

Vi tilbyr ulike typer av netting, bl.a. har vi sauenetting der det er lagt vekt på kvalitet, snøegenskaper, bruddstyrke og vekt. Nettet er av høy kvalitet og styrke, der oppbyggingen med udelte vertikale tråder gir stødighet og stabilitet. Det gjør at belastningen fra snø og lignende ikke skader gjerdet. Den unike SAFE-lock-knuten er den eneste på markedet, og gjør det umulig for dyrene å presse seg igjennom trådene. Sauenettingen har en ytterbehandling med høy zinkholdighet, hvilket gjør det motstandsdyktig mot rustangrep og korrosjon.

 • Designet og utviklet i Norge for norske forhold
 • Unik SAFE-lock knute – umulig for dyr å presse seg gjennom
 • Stødig, stabilt og motstandsdyktig mot rust

Innen- og utendørs belysning

LED-belysning på trommelgir deg mange bruksmuligheter både innen- og utendørs, og er fleksibel belysning som er lett å flytte etter hvor det er behov for å lyse opp. For eksempel kan den benyttes ute ved foringsplass, i låve, uthus og garasje eller ute når det kappes ved, pusses opp utendørs etc. Enkelte tromler kan seriekobles og gi opptil 150 meter med belysning i ett strekk.

 • 25 meter LED-stripe – Nemko-godkjent
 • Kraftig lys som ofte kan erstatte tradisjonelle lyskilder
 • Robust utførelse – unngår pærer som knuses eller må skiftes ut
 • Rask og enkel montering

Se nærmere på noen av våre aktuelle produkter for landbruket