Hvilken bransje skal du sikre?

Vi er spesialist på flyttbare sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Vi tilbyr komplette løsninger til entreprenører og andre selskap i byggebransjen.
Vi har produkter for trygg sikring av idrettsarrangement, konserter, messe- og salgsområder, festivaler og andre steder hvor det er ansamling av mennesker.
Som Norges ledene leverandør kan Garda Sikring tilby flere tjenester for å støtte i arbeidet knyttet til etablering og opprettholdelse av ISPS sikring i Norge.
Arbeid langs vei og andre trafikkerte områder krever varslings- og sikringsutstyr i henhold til gjeldene regelverk. Vi har bredt sortiment tilgjengelig.
Til landbruksnæringen har vi flyttbare og fastmonterte løsninger i sortimentet vårt, for sikring av både dyr og utstyr samt gi en enklere arbeidsdag.
Idrettsanlegg og sportsarenaer krever ofte ulike former for sikringsløsninger. Vi har alt fra fotballmål til bommer for trafikkstyring.
Barna er det mest dyrebare vi har, og skoler og barnehager må sikres forskriftsmessig både under vanlig bruk og ved oppussing/vedlikehold. Vi har løsningene du trenger.