Til hovedinnhold

Om oss

Trygghet og sikkerhet ligger i vårt DNA, og har vært grunnlaget for vår eksistens i mer enn 100 år. Garda Sikring er et konsern bestående av flere avdelinger som alle har sin unike historie, men med en klar felles visjon. Gjennom et århundre har vi sikret eiendom, verdier og mennesker både lokalt og nasjonalt. Våre ansatte drives av kompetanse, stort kundefokus og engasjement for å tilby innovative, solide og bærekraftige løsninger for dagens og morgendagens sikkerhetsutfordringer.

Vi sikrer samfunn og verdier

Smilende ansatte

Vi har sikret samfunn og verdier i over 100 år

Vi har sikret eiendom, verdier og mennesker i generasjoner. Garda Sikring består av ti avdelinger lokalisert i hele landet, og flere av disse har mer enn 100 års erfaring og kunnskap innen faget. Den gode og sterke historien er vi stolte av og tar vare på, samtidig som vi skal tilby markedets mest moderne løsninger innenfor fysisk sikring. Ved å stå sammen er vi en solid partner for våre kunder og samarbeidspartnere, og gir trygghet og forutsigbarhet.

Ansatt kjorer truck

Se alle våre lokasjoner

Vi har avdelinger i hele landet! Uansett hvor du holder til så kan vi hjelpe deg med det du har behov for. Gjennom vårt oppkjøp av Puomitek, er vi også representert i Finland. Klikk her for å finne nærmeste kontor eller en av våre ansatte.

Vårt fokus på bærekraft

Bærekraft, samfunnsansvar, innovasjon og utvikling har alltid stått sentralt hos våre selskaper og i deres stolte og mangeårige historie. For oss i Garda Sikring er det viktig å utvikle oss videre. Bærekraft og samfunnsansvar er implementert i våre strategier med tydelige mål som er godt forankret hos våre ansatte, styret og ledelse. I arbeidet med vår bærekraftstrategi har ledere og ansatte aktivt bidratt til at vi nå har valgt våre bærekraftsmål med tilhørende handlingsplaner.

Sertifiseringer

Garda Sikring er ISO sertifisert bedrift med sertifisering innen områdene kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Les mer om dette og andre sertifiseringer og registreringer vi har, som gjør oss til en trygg partner for våre kunder og leverandører.

Lærebedrift

Ved å være lærebedrift sikrer vi oss de beste, faglærte medarbeiderne, samtidig som vi tar ansvar for bransjen, faget og samfunnet. Vi ønsker å bidra til at ungdom får et godt møte med arbeidslivet, samtidig som vi investerer i vår egen bedrift.

Vi tilbyr lærlingplasser innen følgende fag:

• Automasjon
• Sveis
• Produksjonsteknikk

Flettverksproduksjon

I midten av 1920-årene ble den første maskinen for flettverksproduksjon kjøpt inn av Lauritsen Gjerdefabrikk sin grunnlegger. I dag teller fabrikken 4 dobbeltautomatiske maskiner, og produserer flettverk til gjerder som aldri før. Vi er i dag Norges største og eneste produsent av flettverk.

Egen aluminiumsproduksjon

Sentralt på Haugalandet har vi moderne produksjonsfasiliteter der vi produserer spesialtilpassede løsninger i aluminium og stål. Vi tilbyr enten ren produksjon på mål eller med montasje inkludert. Vår produksjon benytter ekstruderte aluminiumprodukter som i produksjon blir til kundetilpassede løsninger. Vi har egne produksjonsansatte med fagbrev og in-house tegnekapasitet.

Gardaskolen

I Garda Sikring tilbyr vi kurs og opplæring både fysisk med klasseromsundervisning, og digitalt som nettkurs og webinar. Som en del av din unike opplæringsplan vil du få tilgang til kurs tilpasset din stillingsinstruks, i tillegg til alle våre tilgjengelige opplæringskurs i Garda Sikring nettskole. Noe av opplæringen er obligatorisk og noe er frivillig. I Gardaskolen kan du gjennomføre kurs i alt fra gjerdemontasje, HMS, prosjektledelse og ledelsessystemer. Målet er at våre ansatte skal kunne dele av egen kompetanse på tvers av fagområder, i tillegg til kompetanseutvikling for nåværende stilling – og dit du drømmer om å være i fremtiden.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven ble vedtatt i Stortinget 10. juni 2021. Garda Sikring og vårt samarbeid med leverandører skal fremme åpenhetslovens formål. Det innebærer respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og å sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan vi håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

 

Vi sikrer samfunn og verdier
Våre verdier Samarbeid Trygghet Åpenhet Lojalitet Engasjement
Ansatte jobber

Ønsker du et karriereskifte? Bli med å sikre samfunnet!

Vi er i sterk vekst og har nå behov for å styrke laget med flinke folk!