Garda Byggegjerde Resirk Anticlimb

Garda Byggegjerde Resirk er et solid og bærekraftig gjerdepanel, som er produsert av restmateriale i fabrikk som ellers ville gått til kast/metallgjenvinning. Panelet er kortere enn standargjerder, og det gir en stivere og mer solid ramme. Dette øker produktets levetid. Gjerdet har i tillegg klatresikre masker som hindrer klatring over gjerdet, og som samtidig er med på å stive opp gjerdet og gjør det mer robust. Rammen er med avrundet topp og med hjørneplate i nedre hjørner. Dette forsterker sveisepunktene. Med den kortere lengden på 2,85 m utnyttes ledig plass på transporten som går fra fabrikk til vårt lager i Norge, og gir derfor en ytterligere miljøgevinst.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Benyttes for forskriftsmessig avsperring av bygg -og anleggsplasser.

Dette unike gjerdepanelet er produsert av restmateriale i fabrikken, som ellers ville blitt kastet eller sendt til metallgjenvinning. Ved å velge dette gjerdet bidrar du til å redusere avfallsmengden og støtte en mer miljøvennlig produksjonsprosess.

Gjerdet har klatresikre masker som gjør det vanskelig å klatre over, noe som gir ekstra sikkerhet og beskyttelse. Den avrundede toppen på rammen, sammen med hjørneplater i nedre hjørner, forsterker sveisepunktene og gir ekstra stabilitet. Gjerdet er laget av pregalvanisert stål, som gir god korrosjonsbestandighet og lang levetid. En rekke tilbehør er tilgjengelig, som kan bidra til å tilpasse gjerdepanelet til spesifikke behov og krav. Velg Garda Byggegjerde Resirk Anticlimb for å sikre en forskriftsmessig avsperring av bygg- og anleggsplasser, samtidig som du bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig løsning.

• Produsert av restmaterialer som gjør dette til et mer bærekraftig byggegjerde
• Hjørneplater for ytterligere forsterkning
• Små masker som stiver opp og gjøre gjerdet sterkere
• Ramme med avrundet topp uten sveise-/skjøtepunkt
• Utførelse i pregalvanisert stål
• Maskinproduksjon med ekstra sikring av sveiseskjøter
• Enkel håndtering og montasje
• En rekke tilbehør er tilgjengelig