Garda Solgjerde S4

Gjerdet og porten er ofte det første gjestene dine møter når de kommer på besøk. Et pent gjerde gir en fin omramming av eiendommen og et varig godt førsteinntrykk. Ønsker du et estetisk flott flettverksgjerde, er vårt Solgjerde S4 et godt valg. Dette er et flettverksgjerde i sort eller grønt som skiller seg klart ut fordi det har enten 1 eller 2 horisontale rør i toppen, i tillegg til ett horisontalt rør i bunnen. Flettverket er produsert i Norge av Garda Sikring.
Les detaljert produktbeskrivelse

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Bruksområde Murkanter, trapper, stier, hager, barnehager.

Fordeler med Garda Solgjerde S4:
• Estetisk pent
• Fungerer også som rekkverk
• Vedlikeholdsfritt med lang levetid
• Overlegen korrosjonsbestandighet

Solgjerdene leveres i 4 ulike høyder der flettverket er enten 60, 80 100 eller 120cm med standard maskevidder på 50mm.

Standard stolpe er T-40 og T50-profil som enten 2 eller 3-hulls for horisontale Ø 27 mm rør. Lengden på stolpene varierer basert på om stolpe skal stå på berg, mur eller slås ned i jord.

Overflate / Farger
Vi tilbyr Solgjerdet i Galvanisert / Mørk grønn RAL6009 / Sort RAL9005 utførelse.

Galvanisert flettverk gir et motstandsdyktig og vedlikeholdsfritt gjerde. Den galvanisert flettverkstråden anvendt er av Bezinal type, som er en varmforzinket med legering av 95 % zink og 5 % aluminium, ihht EN 10244-2 A + B.

Plastbelagt flettverk med farge gir et flottere uttrykk og gir et rustfritt og vedlikeholdsfritt gjerde med lenger levetid. Den plastbelagttråden er galvanisert tråd som basis med et PVC-belegg utenpå. Belegget påføres basistråden ved hjelp av en primer som varmeherdes (produksjonsprosessen kalles “Fusion bonded”). Dette er den eneste fremstillingsmåten som gjør at tråden tåler nordiske klima og skarpe bøyninger uten at plasten skaller av ihht EN 10245-2 klasse 1B.

Stolpemateriell er varmgalvanisert etter NS-EN Iso 1461, min 70 my. Ved RAL-farge er stolpermateriellet pulverlakkert.