Garda Barnehagegjerde

Vi leverer og monterer robuste, varige og sikre barnehagegjerder og porter i forskjellige varianter i hele Norge. Barnehagegjerder er ihht barnehagenormen og oppfyller krav til god sikkerhet. Vi har høyt fokus på at gjerder og porter er utformet på en måte som forebygger skader eller rømningsforsøk.
Les detaljert produktbeskrivelse

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Kategori:
Bruksområde Barnehage, skole og idrettsarenaer

Barnehagegjerder er iht barnehagenormen og oppfyller krav til god sikkerhet. Gjerdene skal ha maks 8 cm spalte i bunn, være klatresikre og bør ha en høyde på minst 1,2 m. Vi leverer barnehagegjerder med maskevidder på både 40 og 50 mm. Videre tilbyr vi tykkere flettverk (3 og 4 mm) for å gjøre gjerdet mer robust, hindre uthuling og øke levetiden.

Fordeler med våre barnehagegjerder er:
• Vedlikeholdsfritt med lang levetid
• Overlegen korrosjonsbestandighet
• Diskret og fleksibelt mot terreng
• Bruk av overligger gir økt motstand mot belastning

Barnehagegjerder leveres utført i flettverksnetting, enten bezinal eller plastbelagt, med overligger (L50-profil) tilsvarende Garda S2. På Vestlandet leverer vi også med runde rør montert i toppen av gjerdet, se Garda S4 Solgjerde.

Standard stolpe er varmgalvanisert T-50 profil med center avstand på maks 2,5 m. Høyde på stolpe varierer basert på om stolpe skal stå på berg eller slås ned i jord. Stolper kan også leveres med myk polstring som anbefales eks. i bunnen av akebakker eller ved andre aktiviteter.

Porter
Våre barnehageporter leveres med klemsikring på hengselsiden slik at ingen hender blir klemt ved åpne/steng. Alle portene kan leveres med vår fjærbelastede QL-barnehagelås med enten 8 eller 10 kg trykkbelastning.

Overflate / Farger
Vi tilbyr flettverksgjerde i Galvanisert / Mørk grønn RAL6009 / Sort RAL9005.

Galvanisert flettverk gir et rustfritt og vedlikeholdsfritt gjerde. Den galvanisert flettverkstråden anvendt er av Bezinal type, som er en varmforzinket med legering av 95 % zink og 5 % aluminium, ihht EN 10244-2 A + B.

Plastbelagtflettverk med farge gir et flottere uttrykk og gir et rustfritt og vedlikeholdsfritt gjerde med lenger levetid. Den plastbelagttråden er galvanisert tråd som basis med et PVC-belegg utenpå. Belegget påføres basistråden ved hjelp av en primer som varmeherdes (produksjonsprosessen kalles “Fusion bonded”). Dette er den eneste fremstillingsmåten som gjør at tråden tåler nordiske klima og skarpe bøyninger uten at plasten skaller av, ihht EN 10245-2 klasse 1B.

Stolpemateriell er varmgalvanisert etter NS-EN Iso 1461, min 70 my. Ved RAL-farge er stolpermateriellet pulverlakkert.