Garda Palisadegjerde Tangorail TR100

Tangorail TR100 palisadegjerde i stål er landskapsarkitektenes klare favoritt. Et stilfullt og økonomisk stålgjerde med mange unike egenskaper. Palisadegjerdet er tilgjengelig i høyde 1 og 1,8 m, og typiske bruksområder er private hager, skolegård og industri. TR100 stålgjerdet kan monteres i skråninger uten avtrapping, og følger terrenget og underlaget på en fin og naturlig måte uten at det kreves spesialproduksjon etter antall grader på stedet. Alle deler er varmgalvanisert med den høyeste beskyttelsen mot korrosjon, deretter pulverlakkeres stolper og elementer i valgfri RAL farge. Dette palisadegjerdet anbefales der estetikk spiller en vesentlig rolle, eller der et høyt nivå av sikkerhet må kombineres med et attraktivt utseende. De justerbare horisontale skinnene følger konturene langs bakken i terrenget og gir derfor ekstra sikkerhet der gjerdet er montert.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Villahager, parkanlegg, skoler, havneanlegg, flyplasser, næringsbygg, trapper

Elegant stålgjerde som følger skråninger naturlig
Tangorail TR100 Palisadegjerde er eneste som følger skråninger naturlig uten avtrapping. Gjerdeelementene er bevegelige og justeres etter skråningen på stedet før de festes til stolpen. Slik unngår man kostbar spesialproduksjon basert på antall grader i skråningen. Spilene er ikke sveiset fast i topp og bunn, og profilen justeres derfor naturlig etter skrånende terreng.

Dekorativt og vedlikeholdsfritt
Tangorail TR100 er et meget robust og stilfullt gjerde av vedlikeholdsfritt stål. Økonomisk og rask montering både for nedstøping eller på mur. Stålgjerdet leveres i høydene 1,0 og 1,8 m i pulverlakkert utførelse ihht produsentens standard RAL-koder. Senter avstand mellom stolper = 2,89 m