Garda Panelgjerde Vega 2D Super

Garda Panelgjerde Vega 2D Super er tilsvarende gjerde som Vega 2D, men har enda tykkere tråder. Solid gjerde med dobbel vertikal forsterkning på grunn av økt trådtykkelse. Denne løsningen sørger for bedre rigiditet. Panelgjerdet er laget av sveiset stål og kommer i ulike høyder og farger.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Panelene er velegnet som gjerder til parker, offentlige anlegg og bygninger, industri, flyplasser og sportsarenaer.

Panelene består av sveiset rå stålwire som er varmgalvanisert eller elektrogalvanisert, og deretter pulverlakkert. De spesielle egenskapene som denne produksjonsprosessen gir sørger for pålitelige sveisepunkter uten korrosjonssentre. Gitterpanelene er fremstilt av horisontale (doble) stålstenger på 8 mm i diameter og vertikale stålstenger på 6 mm i diameter. Gitterpanelene kan monteres på flatt eller skrått underlag, direkte over bakken eller ved hjelp av betongfundament. Stolpene kan monteres direkte i bakken eller på betongfundament. Panelhøydene er fra 0,63 m til 2,43 m og panelbredde er 2,5 m. Produseres i henhold til standarden PN-EN 10223-7:2013-05. Gitterpanelene korrosjonsbeskyttes gjennom varmgalvanisering (i henhold til EN ISO 1461:2000) eller elektrogalvanisering (i henhold til PN EN ISO 2081:2011) og polyesterlakkering (i henhold til EN 10244-2:2010). Kombinasjonen av sink og overflatebelegg i DUPLEX-systemet sørger for ytterligere beskyttelse og dermed forlenget levetid for alle gjerdene. Vi gir 10 års anti-korrosjonsgaranti på våre gitterpanel.