Garda Panelgjerde Securifor HighSec

Garda Panelgjerde Securifor er vårt høysikkerhetsgjerde som kombinerer sikkerhet og estetikk. Doble vertikale tråder og tykke horisontale tråder gir et sterkt og stivt gjerde som gir svært god sikring av området. Panelet vil derfor både hindre og forsinke eventuelle angrep og hærverksforsøk. Samtidig er det god sikt gjennom gjerdet slik at det kan benyttes kameraovervåkning.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Skoler, industriområder, kritisk infrastruktur, høysikkerhetsprosjekter.

Gjerdet er klatresikkert, med en maskestørrelse på 12,7×76,3 mm. Horisontal tråddiameter på 4 mm og vertikal tråddiameter på 6 mm. En rekke fargevalg er tilgjengelig. Systemet leveres med ulike typer stolper, alt etter hvor høy sikkerhetsgrad man ønsker.

Sikkert og diskret: Et overlegent system for å gi høy sikkerhet samtidig som gjerdet glir fint inn i miljøet rundt.

Vandalbestandig: Robuste tråd- og sveiseskjøter gjør det svært vanskelig å kutte med en konvensjonell trådkutter. Ingen tå- eller fingergrep på grunn av små masker.

God synlighet: Panelene har utmerkede synlighetsegenskaper. På grunn av den flate todimensjonale profilen virker gjerdet nesten usynlig. Dette er spesielt viktig for uhindret kameraovervåking, enten forfra eller i vinkel.

Holdbarhet: Beleggsteknologi av høy kvalitet garanterer forlenget produktlevetid og lite vedlikehold på grunn av avanserte anti-korrosjonsegenskaper.