Garda Blastfence

Garda Blastsfence er et gjerdesystem som benyttes ved f.eks. landingsplass for helikoptre ved sykehus og flyplasser. Gjerdene leder luftstrømmen bort og opp fra landingsområdet og dermed skjermer personell, bygninger og utstyr fra det store lufttrykket på bakken og bidrar til trygg ferdsel i området rundt.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Landingsplass for helikoptre ved sykehus, forsvarets lokasjoner, olje-relaterte landingsplasser etc.

Nye og tyngre ambulansehelikoptere krever ny type avskjerming for vindtrykk, og her er Blastfence et godt alternativ. Strekkmetallet i gjerdepanelene er konstruert/vinklet på en slik måte at vinden forandrer retning og går opp i luften.

Panelene er i varmgalvanisert stål, og kan mot et tillegg pulverlakkeres i valgfri RAL-farge. Bildene viser panel som ble levert i 5 ulike grønn-toner, med høyde 2,65 m. Høyden på panel leveres ut fra gjeldene krav på området. C/C 2100 mm, men kan også leveres på andre mål. Stolpene har U-profil med fotplate i stål.

Skyveport/foldeport/gangport kan leveres i samme utførelse og funksjon som gjerdet.

I Garda Sikring har vi høy kompetanse på denne type løsninger, og leverer og monterer til hele landet. Kontakt oss for mer informasjon og pris.

Det nye universitetssykehuset i Stavanger på Ullandhaug var den første lokasjonen i Norge som fikk løsningen montert. Her er fra en test etter at gjerdene var ferdig satt opp: