Her samler og publiserer vi innhold vi mener er nyttig og relevant for deg som skal sikre verdier, mennesker eller eiendom. Her kan du se referanseprosjekter, lese om nye og spennende produkter, samt få informasjon og lære av våre dyktige ansatte.

Kortfilm om Garda Sikring

Vi har den siste tiden laget en film for at våre kunder og samarbeidspartnere skal bli enda bedre kjent med oss. I denne filmen kan dere se mer av hva vi gjør og hvem vi er. Her er alle selskapene i Garda Sikring er representert, slik at dere også kan se de dere ikke kjenner […]

Les mer

Lansering av nye Garda SmartService

Full oversikt over dine installasjoner med GSS   Vi lanserer nå et produkt som markedet mangler; nemlig Garda SmartService. Dette er et modem som sørger for sikkerhet, oversikt over vedlikehold, som også gir deg full kontroll over dine installasjoner. Dette produktet gir alt du trenger i en enhet.   Mange av oss har den uheldige […]

Les mer

Hva er egentlig PAS68?

Hva er egentlig PAS68? Hva betyr de ulike klassifiseringene og sertifiseringene, og når trenger man dem? I bransjen er dette blitt standarden som følges for reduksjon av fiendtlige kjøretøy. Vi hjelper deg kontroll på terminologien, slik at du vet hva de ulike tallene og navnene betyr!

Les mer

Maskinsikring gjort enkelt

Maskinsikring er et tema med overraskende lite fokus i Norge. Kanskje tenker mange at “Nei, vi pleier ikke ha ulykker her” – og det er en farlig holdning synes vi!
Andre tenker kanskje at det holder med gode sikkerhetsrutiner og retningslinjer, det er vi heller ikke helt enig i.

Les mer

Objektsikring – sikring av menneskeliv og bygningene som betyr mye for oss

Objekt- og terrorsikring var et tema som ble mye diskutert i mediene høsten 2018. En rapport fra Riksrevisjonen avslørte at regjeringen ikke har gjort tilstrekkelig for å sikre samfunnet vårt.

Les mer

Vinner av beste stand på Transport & logistikk messen

Vi var 22. og 23. oktober på Transport & Logistikk-messen, der vi viste frem noen av våre produkter til bransjen. Her møtte vi hyggelige mennesker, ble bedre kjent med dem og deres behov i sikring av havner, terminaler og annen infrastruktur.

Les mer

Garda Sikring kjøper Nor-Netting

Garda Sikring fortsetter veksten vi har hatt i Norge det siste året på organisk og ved strategiske oppkjøp. Selskapet investerer for fremtiden og styrker satsingen i Stor-Oslo med kjøpet av Nor-Netting.

Les mer

Solheim Gjerdenett har flyttet til nye lokaler i Bergen

Solheim Gjerdenett skal flytte i nye og flotte lokaler i Bergen. Det har lenge vært et mål å få større plass og bedre fasiliteter, og nå har flyttedagen endelig kommet. ”Vi håper at kundene blir med oss på flyttelasset” smiler John Sivertsen, Daglig leder i Solheim.

Les mer

Garda Sikring setter opp viltgjerder langs Nordlandsbanen

Garda Sikring vant anbudet om å sette opp nye viltgjerder langs Nordlandsbanen. Dette har lenge stått på agendaen til Bane Nor for å redusere påkjørselsfaren for primært reinsdyr og elg på strekningen.

Les mer