Til hovedinnhold

Ny CIO i Garda Sikring Group

29. februar. Garda Sikring Group har ansatt Mats Randleff i stillingen som CIO – Chief Information Officer. Randleff vil ha det overordnede ansvaret for IT og digitalisering i hele konsernet.

«Vi er veldig fornøyde med at Mats takket ja til rollen som CIO i Garda Sikring Group. Dette er en veldig viktig stilling for oss i et marked og i en bransje preget av en rivende utvikling innenfor IT og digitalisering. Som den ledende sikkerhetsleverandøren i Norden, har vi mange spennende digitaliseringsprosjekter foran oss som vil effektivisere måten vi vil levere og drive våre prosjekter på sammen med våre kunder. Vi har høye ambisjoner for våre ansatte og kunder hvor vi skal vi være den ledende aktøren innenfor digitalisering i vår bransje. Dette forplikter, men med Mats og snart hans team på plass sammen med resten av våre dyktige ansatte, har vi alle muligheter til å levere på dette. Vi gleder oss til veien videre», sier Jon Ola Stokke, CEO i Garda Sikring Group.

Mats Randleff har en lang og bred erfaring med å jobbe med IT- og digitaliseringsutfordringer fra flere ulike selskaper og bransjer både i linjeroller og konsulentroller. De siste 20 årene har han hatt i lederroller i ulike konsern med internasjonal virksomhet, hovedsakelig innen tjenesteselskaper der man har både kontoransatte og ansatte ute i felten. Han vil nå etablere en viktig konsernomfattende IT-strategi med tilhørende planer for de kommende årene. I tillegg vil han rekruttere og bygge opp erfarne interne ressurser på IT og ikke minst etablere et skalerbart, sikkert og trygt IT-miljø for alle ansatte og kunder.

«Jeg har et stort forretningsfokus i måten jeg jobber med IT og digitalisering på, hvor jeg alltid starter med virksomhetens strategi og dens nåværende og kommende behov. Med dette på plass vil jeg kunne sikre at riktige prioriteringer alltid blir gjort for oss som selskap, våre ansatte og ikke minst for våre kunder. Som person er jeg veldig nysgjerrig og liker å stadig lære nye ting. Dette gjør at jeg trives når det skjer mye og i virksomheter som skal vokse og transformeres. Jeg ser veldig frem til å bli kjent med alle virksomhetene og de ansatte i Garda Sikring Group – et veldig spennende selskap i en spennende fase», sier Mats Randleff.

 

Les mer om Garda Sikring Group og selskapene i konsernet.

 

Kontaktperson
Garda Sikring Group: Jon Ola Stokke, CEO | tlf. +47 92 23 39 97 | ola@gardasikring.no
Garda Sikring Group: Mats Randleff, CIO | mats.randleff@gardasikring.no

Mats Randleff, CIO i Garda Sikring Group