Til hovedinnhold

Ny HR-direktør for Norden

10. oktober 2023. Garda Sikring har ansatt Hilde Kathrine Nystad Monteiro i stillingen som Director People & Culture Nordics. For et selskap i rask vekst i mange land er det viktig å ta vare på og utvikle den viktigste ressursen vår – de ansatte. Hun vil spille en nøkkelrolle i utformingen av god HR-strategi, med god organisering og kulturbygging på tvers av de nordiske landene.

Hilde Kathrine kommer fra Adecco Group som Interim Transformation Project Leader, og har 32 år med bred og variert erfaring, blant annet som administrerende direktør for Adecco Airport Security, leder innenfor bygg & industri i Adecco Group, og direktør innenfor HR og Employer Branding i Edda Group. I tillegg til operasjonell ledelse og HR-ekspertise, har Hilde Kathrine en sterk bakgrunn innen endringsledelse og organisasjonsutvikling.

«Vi ser fram til å nå dra nytte av Hilde Kathrine sin kompetanse og sine erfaringer i den viktige jobben vi nå er i gang med i Norden; bygge et sterkt og solid selskap både for våre kunder og ikke minst for våre dyktige og engasjerte ansatte,» sier Jon Ola Stokke, CEO i Garda Sikring Group. «Hun tar med seg internasjonal erfaring inn i selskapet, etter en betydelig tid utenlands og deltakelse i internasjonale rekrutteringsprosesser i Polen og Norden. Denne brede forståelsen av mangfold og kulturelle hensyn vil være viktig for å lykkes i rollen som HR-direktør hos oss. Vi er sikre på at Hilde Kathrine vil tilføre oss mye, og vi gleder oss til at alt det spennende hun vil være med og bidra med framover,» sier Jon Ola.

“Jeg er veldig glad for å nå være en del av Garda Sikring Group, der trygghet og sikkerhet er det essensielle i selskapet. Å ta ledelsen i utformingen og implementeringen av en HR-strategi i Nordens ledende sikkerhetsselskap, er en oppgave jeg ser frem til med stor glede og ydmykhet. Menneskene er vår viktigste ressurs og utgjør hjertet av vår organisasjon og de er grunnlaget for vår videre utvikling og vekst. Jeg ser veldig frem til å bli kjent med kollegene i de ulike nordiske landene, og sammen med dem forme en kultur som ikke bare fremmer trivsel, men også kontinuerlig faglig utvikling og organisatorisk optimalisering,» sier Hilde Kathrine Nystad Monteiro.

Hilde Kathrine Nystad Monteiro, Director People & Culture Nordics i Garda Sikring Group

 

Kontaktperson
Garda Sikring Group: Director People & Culture Nordics | Tlf. 90 08 24 52 | hknm@gardasikring.no

Om Garda Sikring Group
Garda Sikring tilbyr et bredt spekter av produkter innen fysisk sikring, samt tjenester knyttet til sikkerhetsrådgivning, installasjon, teknisk service og beredskap. Garda Sikring Group er lokalisert over hele Norge, Finland, Danmark og Sverige.  Årlig omsetning på ca. 3 milliarder kroner og ca. 1200 ansatte. Vi er stolt av historien vår og jobben vi gjør, og er en innovativ, engasjert og solid partner for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og vi brenner for ny bærekraftig vekst og utvikling i vår bransje.