Til hovedinnhold

Garda Sikring Group kjøper Veisikring AS

Veisikring Holding AS er nå en del av Garda Sikring Group AS. Det sammenslåtte konsernet vil være en av de ledende leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og bruvedlikehold i Norge.

«Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie,» sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group. Trygg Vei som er ett av selskapene i Garda Sikring Group har sammen med Veisikring, komplementære styrker og vil skape en sterk enhet som vil kunne gi sine kunder et enda bedre tjenestetilbud. «Kombinasjonen er en perfekt match,» sier Fredrik Zachariassen, Daglig leder i Veisikring AS og Truls Loe Larsen, Daglig leder i Trygg Vei AS. Gjennom transaksjonen vil både Veisikring og Trygg Vei styrke sin kompetanse og kapasitet til å fortsette å levere markedsledende tjenester i det norske markedet.

Veisikring har vært en av Norges ledende selskaper innen kjøresterke rekkverksløsninger siden 1991, og leverer rekkverk i både stål og betong. Selskapet har et omfattende tjeneste- og produkttilbud gjennom et internasjonalt forsyningskjedenettverk og har egne godkjenninger etter europeiske EN-1317 standard.

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med ca. 80 % av aksjene. Ledelse og ansatte har eiet resten, og sammen selger de nå selskapet til Garda Sikring Group. Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet ca. 70 høyt erfarne og kvalifiserte funksjonærer og installatører. Årlig ligger omsetningen på ca 300 MNOK. Veisikring jobber hver dag for å sikre veiene våre og for å redde liv, noe alle ansatte har et sterkt engasjement for.

Garda Sikring Group tilbyr rådgivning, installasjon, service og vedlikehold for et bredt spekter av virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. Konsernet omsetter for 3,3 milliarder med 1300 ansatte. Trygg Vei er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler i Solbergelva ved Drammen og med egen avdeling i Steigen i Nordland. De har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.

Kontaktpersoner
Veisikring AS: Daglig leder Fredrik Zachariassen | Tlf. 930 70 740 | fz@veisikring.no
Garda Sikring Group: Adm. Dir. Jon Ola Stokke | Tlf. 922 33 997 | ola@gardasikring.no

 

Garda Sikring Group
Garda Sikring Group tilbyr et bredt spekter av produkter innen fysisk sikring, samt tjenester knyttet til sikkerhetsrådgivning, installasjon, teknisk service og beredskap. Garda Sikring Group er lokalisert over hele Norge, Finland, Danmark og Sverige, og med en årlig omsetning på over 3,3 milliarder kroner og ca. 1300 ansatte. Vi er stolt av historien vår og jobben vi gjør, og er en innovativ, engasjert og solid partner for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og vi brenner for ny bærekraftig vekst og utvikling i vår bransje.