Til hovedinnhold

Ny styreleder i Garda Sikring Group

8. februar 2024. Urban Doverholt har tiltrådt som ny styreleder i Garda Sikring Group. Med sin omfattende erfaring og store nettverk fra industrien og sikkerhetsbransjen, vil Doverholt være en verdifull tilvekst til styret og selskapene i Garda Sikring Group. Hans bakgrunn og kompetanse vil bidra til å videreutvikle og styrke gruppens posisjon som den ledende sikkerhetsleverandøren i det nordiske markedet. 

«Vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss Urban i teamet vårt, og at han takket ja til rollen som styreleder i Garda Sikring Group. Dette ser vi på som et signal om at vi har gjort mye riktig og at vi har mange spennende muligheter framover både i Norden og i Europa. Med hans nettverk og lange erfaring internasjonalt innen bl.a. digitalisering, strategi, ledelse, M&A og sikkerhetsbransjen, gjør at vi virkelig har fått en viktig nøkkelspiller på plass,» sier Jon Ola Stokke, CEO i Garda Sikring Group.

Urban Doverholt har omfattende erfaring fra en rekke selskaper og bransjer, inkludert Infobric, Amido, Systeminstallation, Sdiptech, SEM Group, TrioVing, Certego, Copiax, Swesec, Stöldskyddsföreningen, Säkerhetsbranschen og ASSA AB. I disse selskapene har han hatt roller som enten styreleder, styremedlem eller VD. Doverholt ser frem til å ta fatt på rollen som styreleder i Garda Sikring Group, og uttaler at med en profesjonell eier, et kompetent styre og de ledende selskapene innen sikkerhet i Norden, ligger alt til rette for å utvikle fremtidens konsepter og sikkerhetsløsninger som vil skape trygge og gode samfunn. «Jeg gleder meg til å bli mer kjent med selskapene i gruppen, kulturen, kundene og de ansatte som bidrar til at Garda Sikring Group er den solide grupperingen de allerede er i dag», sier Urban Doverholt.

 

Les mer om Garda Sikring Group og selskapene i konsernet.