Login GSS

Om oss

Vi har sikret verdier og samfunn i over 100 år

Vi har sikret eiendom, verdier og mennesker i generasjoner. Garda konsernet består av ni stolte selskaper med lang erfaring i faget, som har slått seg sammen for å kunne tilby deg som kunde enda bredere produktsortiment og ekspertise. Vi leverer alt innen fysisk sikring – og vi leverer til hele landet.

Vi har sikret verdier og samfunn i over 100 år

Alt innen sikring – vi skreddersyr løsningen for deg

Gjennom våre fire forretningsområder tilbyr vi sikring innenfor alt fra inngjerding av områder til anleggssikring, autovern og veisperring. Produktsortimentet er enormt. Det kan være vanskelig å vite akkurat hva du trenger. Vi kan sikring – og hjelper deg å finne den optimale løsningen for akkurat ditt behov. Spør våre eksperter om alt, ingen spørsmål er dumme.

Alt innen sikring – vi skreddersyr løsningen for deg

Stolt historie – fremtidsrettede løsninger

Gjennom etableringen av Garda Sikring har vi vært opptatt av å beholde den lokale tilknytningen og historien fra hvert av våre åtte selskaper, samtidig som vi sammen skal tilby markedets mest moderne løsninger. I Garda skal vi alltid ligge i forkant hva gjelder produkter, løsninger og teknologi. Samspillet i konsernet skaper nye muligheter for fremtiden.

Stolt historie – fremtidsrettede løsninger

Se en film om Garda Sikring

Våre avdelinger

  • Garda Sikring ble etablert i 2017, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet Norges ledende aktør innen vei-, anlegg-, område- og objektsikring.
  • Konsernet består av åtte selskaper med lang fartstid og svært høy kompetanse. Til sammen leverer vi til hele landet.
  • Konsernet har i dag ca. 220 ansatte
  • Ledende innenfor sikring av vei- og jernbane, industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer.
  • Norges største produsent av flettverk til gjerder