Til hovedinnhold

Garda Sikring Sør-Øst

Garda Sikring region Sør-Øst dekker områdene Vestfold, Telemark og Agder, med egne kontorer i Stokke og Kristiansand. Våre ansatte har lang erfaring, og vi kjenner nærområdet, kundene og markedet vårt godt. Dette gir oss en unik fordel, ved at vi både har den lokale kunnskapen og samtidig kan levere et stort utvalg av produkter og løsninger, samt montasje, service og beredskap. Garda Sikring er ledende i sikkerhetsbransjen i Norge og Norden og er en komplett sikkerhetspartner innen vei-, anlegg-, objekt- og områdesikring, med mer enn 100 års erfaring.

Gjerder for alle behov

Vi har det største utvalget av gjerder i Norge, med varer på lager og mulighet for rask levering. I Stokke produserer vi flettverk i egne lokaler for levering til hele Norge – kortreist og bærekraftig. Vi leverer og monterer alle typer gjerder, og utfører service, vedlikehold og gjerdereparasjoner i vårt område. Med lang erfaring bistår vi våre kunder med å velge gjerder med de rette egenskapene, riktig slitestyrke, høyde, materialtype, farge, maskestørrelse og spesialtilpassede gjerdeløsninger.

Veibommer

Til kundene våre tilbyr vi et stort og bredt spekter av bommer tilpasset forskjellige behov, ønsker, bruksmønster og krav. Vi leverer produkter fra de ledende produsentene og merkevarene på markedet. Om du trenger spesialbommer, manuelle bommer, automtaiske bommer eller sperrebommer til bolig- og industriområder, parkeringsanlegg eller til hyttefeltet, har vi produkter som dekker alle behov. Inkludert er også krasjtestede og sertifiserte bommer etter IWA14-1 og PAS68. Gjennom våre leverandører har vi et bredt sortiment slik at riktig produkt og løsning blir valgt for den faktiske sikringssituasjonen.

Ønsker du å snakke med en av våre sikkerhetsrådgivere?
Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå med å dekke dine sikringsbehov. Sammen kartlegger vi dine behov og finner den beste løsningen med de rette produktene.

 

Kristiansand:
Kai Reidar | Tlf. 41 68 01 28
Stian | Tlf. 48 15 86 53

Stokke:
Tor Gisle | Tlf. 98 42 15 46
André | Tlf. 91 55 42 54

Her er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: