Til hovedinnhold

Størst utvalg og best på gjerder!

Et solid gjerde gir ikke bare trygghet, men også en tydelig og fin avgrensning av ditt område eller tomt. Hos oss har vi det du trenger, uansett behov. På vårt lager er et stort utvalg gjerdemateriell tilgjengelig, slik at du raskt kan få et gjerde på plass. Du kan kjøpe materiell og sette opp selv, eller bruke våre erfarne og dyktige montører. Der vårt standardsortiment ikke dekker behovet, skreddersyr vi løsninger ved behov.

 

En tøff vinter har kanskje skadet gjerdet ditt, eller er det behov for et nytt? Uansett årsak, hos oss har vi både materiellet, montørene og kunnskapen for å hjelpe deg på best mulig måte.

Hvilket gjerde bør du velge?

Enten du skal sikre et industriområde, barnehage, en sportsarena eller ønsker å ramme inn hagen din – her får du noen tips til hvilken gjerdetype du bør velge hvor.

Kjøp gjerdemateriell og sett opp selv

Vi er den største leverandøren av gjerdemateriell til både entreprenører og privatpersoner som ønsker å sette opp flettverksgjerder selv. Dette inkluderer ulike varianter av gjerdenetting, stolper og tråder. Med egen flettverksproduksjon i Stokke siden 1974, tilbyr vi kortreist og bærekraftig netting. Den store kapasiteten på 920.000 kvm pr år, gjør oss leveringsdyktige og fleksible.

Se fra våre produksjonslokaler

Gjerder for alle behov

Vi har det største utvalget av gjerder i Norge, med varer på lager og mulighet for rask levering. Vi tilbyr alt fra enkle flettverksgjerder rundt hager til høysikkerhetsgjerder for sikring av kritisk infrastruktur.  Vi monterer alle typer gjerder, og utfører service, vedlikehold og gjerdereparasjoner i vårt område. Med lang erfaring bistår vi våre kunder med å velge gjerder med de rette egenskapene, riktig slitestyrke, høyde, materialtype, farge, maskestørrelse og spesialtilpassede gjerdeløsninger.

Kontakt oss i region Øst

Ønsker du å snakke med en av våre sikkerhetsrådgivere?
Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå med å dekke dine gjerde- og sikringsbehov. Sammen finner vi den beste løsningen med de rette produktene.

Espen | Tlf. 91 77 32 33

 

Her er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: