Garda Dekkduk Anleggsplass 3,4m

Lagerført duk i solid PVC-materiale med standard varslingssymbol. Gir tydelig og god varsling ved bygge- og anleggsplass. Passer innenfor rammen på standard byggegjerder. Maljer for hver 50. cm gjør at duken kan festes stramt til gjerdet. Duken er perforert, men vindsikring bør vurderes hvis stedet er vindutsatt. Bildet viser bruk av LED-stripe i toppen av byggegjerdet.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:

Lagerført duk i solid PVC-materiale med standard varslingssymbol. Gir tydelig og god varsling ved bygge- og anleggsplass, og skjermer samtidig for innsyn. Passer innenfor rammen på standard byggegjerder. Maljer for hver 50. cm gjør at duken kan festes stramt til gjerdet. Bildet viser bruk av LED-stripe i toppen av byggegjerdet.

– Perforert PVC
– Format som er tilpasset rammen på byggegjerder
– Solid PVC-materiale og med svært god trykkvalitet slik at budskap kommer fram på en tydelig og god måte
– Maljer for hver 50. cm rundt hele kanten
– Lagervare

Duker gir vindfang. Husk derfor å sikre gjerdene mot å velte. Vi har ulike støttestag for vindsikring, og vurder også bruk av løftesikring for å unngå at gjerdene løftes opp av foten ved sterk vind. Vi anbefaler ikke den rimeligste gjerdetypen (Basis) ved bruk av duk, da den tåler påkjenningen dårligere enn gjerder av høyere kvalitet.