Dekkduk og banner

Bruk av duk på byggegjerder har flere funksjoner, og dukene kommer i mange varianter. Fordelen med duk er at de er raske å sette opp, er fleksible, tar liten plass når de ikke er i bruk og gir fordeler både for ansatte og omgivelsene. De kan også i noen tilfeller erstatte behovet for tette gjerder, og dermed være en mye rimeligere løsning.

Mange ønsker å benytte duker for å skjerme byggeplassen for innsyn og unngå at støv og småstein kommer ut på fortau/vei. Til slik bruk har vi forskjellige typer tilgjengelig, både i ulike farger og kvaliteter på selve duken. Rimeligste typer er i hvit/svart plast og er helt tette, mens andre kan leveres med valgfri farge og med ulike maskestørrelser.

I tillegg til å skjerme byggeplassen, er duker også perfekte for å skape et hyggeligere miljø rundt området for naboer og forbipasserende. Vi har standardmotiv med både mur og hekk tilgjengelig som lagervare, og disse gjør at en ellers kanskje rotete og skjemmende byggeplass glir finere inn i omgivelsene.

Vår bestselger av duker er de som leveres med valgfritt trykk, der man ofte ønsker å få fram sin egen logo og gjerne ulike typer av varslinger som påbud av verneutstyr, anleggsområde og uvedkommende ingen adgang. Slik type duk tilpasses den størrelsen og det budskapet man ønsker. Vi setter kostnadsfritt opp et uforpliktende forslag til trykklar fil, ut fra tilsendte bilder/logo/tekst.

Filter

Viser alle 13 resultater