Garda Dekkduk m/profilering 45m, trykkhøyde 1m

Ønsker man en lang duk med valgfritt trykk for å få fram egen logo, ulike typer varslinger, bilder av byggeprosjektet etc, kan vi tilby rimelige 45 meters ruller. Velg duker med enten inntil 1 m, 1,9 m eller 2 m trykkhøyde.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:

Dekkduker er en rimelig og effektiv løsning for å skjerme byggeplassen for innsyn og samtidig gi arbeidsro inne på byggeplass. Ønsker man en lang duk med valgfritt trykk for å få fram egen logo, ulike typer varslinger, bilder av byggeprosjektet etc, kan vi tilby rimelige 45 meters ruller. Duken er uten maljer, men den har forsterkninger rundt kanten som gjør at den ikke revner. Duken er 2 meter høy, og velg mellom enten inntil 1 m , 1,9 m eller 2 m høyde på trykkflaten. På grunn av produksjonsmetoden, vil det ikke være trykk på 3 meter i hver ende. Det vil si at trykkflaten vil være 39 meter. Er det ønskelig med trykk på hele flaten, vil PVC-duk med art. nr. 1077 (valgfri størrelse) være et godt alternativ.

Duker gir vindfang. Husk derfor å sikre gjerdene mot å velte. Vi har ulike støttestag for vindsikring, og vurder også bruk av løftesikring for å unngå at gjerdene løftes opp av foten ved sterk vind. Vi anbefaler ikke den rimeligste gjerdetypen (Basis) ved bruk av duk, da den tåler påkjenningen dårligere enn gjerder av høyere kvalitet.