Kampanje!
25% rabatt på ferdig montert flettverksgjerde


Bestill nå – få 25% rabatt på flettverksgjerde og gratis befaring! Kampanjen gjelder ved bestilling innen 1. mai -23, og tidspunkt for utførelsen blir etter avtale. Kampanjen gjelder for Garda Sikring sin avdeling i Agder.

Ønsker du tilbud eller befaring?
Ring gjerne Øyvind Abrahamsen på tlf. 919 21 837 / Kai Reidar på 416 80 128 eller send oss en e-post til agder@gardasikring.no

 

Gjerder som rabatteres er de du finner innenfor kategorien av flettverksgjerder.

Om oss
Vi i Garda Sikring sin avdeling i Agder, består av lokale håndverkere med lang erfaring, som kjenner nærområdet, kundene og markedet vårt godt. Dette gir oss en unik fordel, ved at vi både har den lokale kunnskapen og samtidig kan levere et stort utvalg av produkter og løsninger gjennom å være del av Garda Sikring med sine 11 avdelinger, ca. 300 ansatte og mer enn 100 år lange erfaring.

I dag tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av produkter og løsninger, samt montasje, service og beredskap. I tillegg er vi Norges største produsent av flettverk til gjerder, og har egen produksjon av kundetilpassede aluminiumsprodukter.

Med et stort lager lokalt hos oss i Kristiansand, kan vi raskt levere det som trengs. Ta gjerne turen innom oss i Dalanev. 65!

Vi sikrer alt fra private eiendommer og barnehager til industritomter og kritisk infrastruktur. Vi jobber hardt for å sikre god kvalitet og et høyt servicenivå på de produktene og tjenestene vi tilbyr.  Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får den leveransen som skal til for at du og ditt selskap er sikret på best mulig måte. I Garda Sikring Agder har vi høye ambisjoner for videre bærekraftig utvikling og vekst.

Nedenfor finner du noen av de produktområdene vi leverer innenfor: