Til hovedinnhold

Våre sponsorater

Vi i Garda Sikring jobber aktivt med bærekraft og samfunnsansvar. For oss er det viktig å bidra med å bygge bærekraftige byer og lokalsamfunn der vi har egne lokale avdelinger.  Vår visjon er vi sikrer samfunn og verdier – det forplikter oss som jobber her og de vi jobber sammen med. Gjennom året støtter vi og bidrar til en rekke arrangement, aktiviteter og sponsorater for både internt og eksternt bruk.  Ofte med selskaper og prosjekter som har sterke verdier vi kan assosiere oss med og som underbygger våre egne verdier. Her finner du noen av våre tiltak:

Farstadvoll-brødrene

Martin og Henrik Farstadvoll har høye ambisjoner, og vi har tro på at de vil nå langt i sykkelsporten. Vi er rett og slett imponert over hvor mye hardt arbeid og dedikasjon de legger ned for å oppnå resultatene de gjør. Garda Sikring synes det er viktig å støtte unge talenter, og vi vil gjerne hjelpe brødrene med å nå målene sine. Vi vil være deres pålitelige sponsor på veien oppover i sykkelsporten, og tror at med vår støtte og deres talent vil de fortsette å prestere på høyt nivå og inspirere andre unge til å følge drømmene sine. Martin og Henrik skal også hjelpe oss ansatte i Garda Sikring gjennom året med flere bidrag til å komme i bedre form – vi legger oss allerede nå i trening! Vi er stolte over å være en del av denne prosessen og ser frem til å se hva fremtiden har å tilby for de unge talentene.

Team Rynkeby

Team Rynkeby Innlandet

Team Rynkeby er en herlig gjeng som sykler til Paris for en meget viktig sak. Alle innsamlede midler går til barn med kreft og til barnekreftforeningen i Norge. Dette arbeidet støtter vi opp om og heier på! Vi har gått inn som gullsponsor, og vi oppfordrer alle våre samarbeidspartnere å bli med på dette viktige prosjektet. I tillegg har vi i Garda Sikring bærekraftsmål nummer 3 som et av våre seks prioriterte bærekraftsmål. Bedre fysisk og psykisk helse. Så hos oss er vi opptatt av bevegelse og at vi holder oss i god form. Flere av våre ansatte treffer du titt og ofte på sykkelsetet og vi henger oss gjerne med på en treningstur med Team Rynkeby. Dere har et godt miljø, er opptatt av lagfølelse og samhold – dette er også viktig for oss som sponsor. God tur til Paris. Kanskje årtes viktigste tur? Gi gjerne et bidrag til barnekreftssaken ved å vippse til 02099.

Blinkfestivalen

Blinkfestivalen

Blinkfestivalen er som de selv sier årets store begivenhet i Lysebotn, Gjesdal og Sandnes. Vår lokale avdeling i Sandnes har vært samarbeidspartner i flere år. Den 2. august starter Lysebotn opp – en skitur for de spreke tenker vi. Senere flytter aktivitetene seg videre til Ålgård og Sandnes sentrum den 3. og 4. august. For å gjennomføre slike arrangement og bidra til lokale folkefester i trygge omgivelser2, trenger de hvert år viktige støttespillere og samarbeidspartnere. Vi i Garda Sikring bidrar med utstyr som skal sikre arrangementet og sørge for at folkefesten avvikles i trygge rammer. Som en lokal avdeling heier vi på slike initiativ. Lykke til med årets arrangement.

Lag og foreninger

Som endel av vår strategi om å bidra i og for lokalsamfunnet der vi har avdelinger, samarbeider vi med flere og ulike klubber, lag og foreninger innen idrett og kultur. Vi er opptatt av at barn og ungdom skal ha og få muligheter til å delta på og oppleve idrett og kulturaktiviteter. Vi stiller krav til våre sponsorer, sponsorobjekter og lag og foreninger om at de selv jobber med bærekraft og at de tar samfunnsansvar og er aktive i forhold til integrering, likestilling og mangfold. I tråd med FNs bærekraftsmål nummer 17 ser vi på samarbeidsmuligheter og utfordrer hverandre på ny innovasjon, utvikling og vekst. Noen av våre samarbeidspartnere:
– FK EIK Tønsberg G16
– Holmestrand Tennisklubb
– Nebut

Leger Uten Grenser

Som et ledd i vårt arbeid med bærekraft og samfunnsansvar ga vi i fjor kr 100.000,- til TV-aksjonen Leger uten Grenser. Totalt ble det samlet inn hele 266 millioner. De gjør en fantastisk jobb som redder mange liv, og dette bidraget fra oss bidrar til at mer enn 30.000 barn får behandling mot Malaria. TV-aksjonen regnes som verdens største innsamlingsaksjon og har utviklet seg til et stort, årlig nasjonal løft for en godt utvalgt sak. Rundt 100.000 bøssebærere er hvert år i sving aksjonssøndagen sist i oktober. I tillegg er det mulig å gi sin støtte via flere digitale kanaler. Vi følger deres arbeid årlig og støtter der sak og tema samsvarer med våre verdier og formål.

NEBUT

Nebut

Nedre Eiker Barne- og ungdomsteater ønsker å være et teater hvor unge skuespillere gleder andre barn (og voksne) med sine talenter. Teatergruppa har eksistert i bygda i mange år, og er et tilbud til alle barn og unge i distriktet som ønsker å stå på en scene. Målet er at alle barna i teateret skal føle seg trygge og frie, slik at de opplever ekte SPILLEGLEDE. En av våre verdier er trygghet, og vi er opptatt av at barn og unge skal kunne oppleve mestring og kunne delta og oppleve kultur og idrettsaktiviteter. Det å samarbeide og skape glede er også viktige verdier for oss. Vi er stolt sponsor av NEBUT og i år gikk vårt bidrag også videre til vår samarbeidspartner kirkens bymisjon som fikk billetter til flere forestillinger så at mange barn og deres familier kunne oppleve forestillingen Live. Det gledet oss stort nå se de som presterte på scenen og gleden hos de som var tilstede.

Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon – Drammen, Hønefoss og Kongsberg

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Deres visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. De har en lang og stolt historie, og har i tillegg over 4500 frivillige som bidrar til å hjelpe på ulike men viktige områder. Vi er også landsdekkende og visjonen og verdiene til Kirkens Bymisjon treffer oss og det vi øsker å stå for og kunne bidra til. Vi vet at dager er tunge, vanskelige og at livet går opp og ned. Vi har i ulike perioder bidratt med støtte i form av penger, eller felles aktiviteter og tiltak. Senest med billetter til barn og familier som da kunne delta og oppleve NEBUT sitt barne – og ungdomsteater i Drammen. Et arrangement som holder høy kvalitet hvor ordføreren etter årets premiere sa « dette er verdens beste barne – og ungdomsteater».