Garda Dekkduk Lydabsorberende 10m

Støy fra byggevirksomhet kan ikke unngås, men med støydempende duker kan den reduseres betydelig. Vi tilbyr duker med lav vekt, kun 1600 g/m², som gjør de enkle å håndtere. Leveres på rull a 10 meter
Les detaljert produktbeskrivelse

Støy fra byggevirksomhet kan ikke unngås, men med støydempende duker kan den reduseres betydelig. Vi tilbyr duker med lav vekt, kun 1600 g/m², som gjør de enkle å håndtere. Effektiv duk for reduksjon av støy. Består av forsterket PVC i flammehemmende materiale, med et isolerende akustisk skumlag. Dette materialet både blokkerer støyen og absorberer den. Det vanntette ytterlaget gir god beskyttelse mot regn og kulde. Lett duk i et innovativt og effektivt materiale, som har ca 40% lavere vekt enn andre lyddempende duker. Gir mindre belastning på gjerder og stillas. Leveres på ruller a 10 m med høyde 2,2 m. Er også tilgjengelig som enkeltduker med bredde 3,5 m og høyde tilpasset byggegjerde. Leveres enten grå (RAL 431C) eller med logo-trykk.

Dukene er uavhengig testet for støyreduksjon i henhold til BS EN ISO 717-1, og den viser en reduksjon på mellom 14-16 dB. Dette er mellom 2-6 dB bedre enn konkurrerende duker. I tillegg er denne duken ca. 40% lettere, som gir mindre belastning på gjerder og stillas.

For best mulig effekt er det viktig å plassere dukene så nært støykilden som mulig. Hvordan personer oppfatter endringer i lydnivået er subjektiv, men undersøkelser viser at reduksjonen må være på minst 10 dB for at det skal oppfattes som en betydelig forskjell.

Bestillingsvare