Garda Granulatoppsamler

Garda Sikring tilbyr kostestasjoner og granulatoppsamlere produsert i vår fabrikk i Norge - kortreist og bærekraftig løsning. Disse produseres enten i aluminium eller i kompositt, alt etter hva man ønsker. Vi tilpasser løsninger etter behov, enten det er oppsamling av granulat etter spillere, publikum eller ved inn- og utkjøring til banen. Vi anbefaler ulike modeller etter hvor de skal plasseres på anlegget.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Ved idrettsanlegg der det er kunstgressbaner med granulat.

Publikumssluser utstyres med små koster som er festet til risten, og spillestasjonene har koster for fjerning av granulat som sitter på skoene. Granulatene vil samle seg i bunnen av oppsamleren slik at denne kan tømmes og granulatene kan tilbakeføres til banen. Våre oppsamlere kan enten monteres oppe på bakken som faste eller flyttbare stasjoner, eller graves ned i bakken. Stasjonene har gode dreneringsløsninger.

Granulatfanger som er flyttbar kan leveres med rekkverk, sparkebrett og ramper på begge sider. Kompositt rist (GUP rist) med integrerte rist-koster. Det kan også leveres med filterposer for oppsamling av granulat. Dette sikrer enkel rengjøring og lang levetid på produktet. Det er dreneringshull i bunnkasse på modul som slipper ut vann med filterforing. Ramper på begge sider gjør at granulatfangeren kan brukes av rullestolbrukere.

Flyttbar granulatfanger for kjøretøy festes med plugger i bakken, og forutsetter fast underlag som asfalt eller tilsvarende. Leveres med kjøresterke rister i galvanisert stål. Kan også levere kjøresterk løsning for nedgraving.

Våre flyttbare oppsamlere gir stor fleksibilitet, og kan leveres med hjul for ekstra god mobilitet. Vi tilbyr også rister for montering i bakken der man ønsker en fast installasjon av oppsamleren. Her er små koster festet til risten, og fanger effektivt opp granulat fra spillere eller publikum.

Leveres i følgende standardstørrelser:
125×125 cm
160×125 cm
300×100 cm