Garda ECO Trafikksylinder resirkulert

ECO Trafikksylinder resirkulert er en miljøvennlig og funksjonell trafikksikringsløsning. Denne sylinderen er laget av resirkulert materiale og er både holdbar og bærekraftig. Sylinderen kommer i en markant fluoriserende rød farge som er godt synlig i trafikken. I tillegg har den røde og gule reflekser som bidrar til økt synlighet, spesielt i dårlige lysforhold. En av de mest praktiske egenskapene ved ECO Trafikksylinder er de seks utstansingene som er strategisk plassert rundt sylinderen. Disse utstansingene gjør det enkelt å feste lykter, markeringsbånd og håndtak. Dette gir deg muligheten til å tilpasse sylinderen etter ditt behov og sikre en trygg og klar markering av området. Med fokus på både funksjonalitet og bærekraft, gir denne trafikksylinderen deg en pålitelig løsning som bidrar til økt sikkerhet i trafikken.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde ECO Trafikksylinder resirkulert er en ideell løsning for å sikre anleggssområder, trafikksoner og andre områder som krever tydelig trafikkmerking.

Det resirkulerte materialet og den holdbare konstruksjonen gjør denne trafikksylinderen til et valg som både ivaretar miljøet og sikrer klare markeringer. Passer sammen med ECO Fot resirkulert.

Ved å bruke resirkulert materiale som råvare, reduserer vi behovet for utvinning av nye ressurser og reduserer dermed vårt karbonavtrykk. Dette gjør denne trafikksylinderen til et utmerket valg for bedrifter og entreprenører som ønsker å redusere sin miljøpåvirkning.

Lignende produkter