Garda Veibom BL 229

Garda Veibom BL 229 er en robust og allsidig bom med høy ytelse og lang livssyklus. Har en rask og jevn åpning og lukking fra 0,6 sek der flere typer tilbehør gjør det mulig å justere sikkerhetsnivået. Tilgjengelig med bomarm på opptil 5 m. Endring av konfigurasjon eller drift er mulig, selv etter første installasjon av produktet. Designet for mange bruksområder og miljøer. Som for eksempel parkeringsplasser, hyttefelt, boligområder, sykehus og industriområder. Bommen kan også benyttes på veier som krever bompenger.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GS-107 Kategori:
Bruksområde Designet for mange bruksområder og miljøer. Som for eksempel parkeringsplasser, hyttefelt, boligområder, sykehus og industriområder. Bommen kan også benyttes på veier som krever bompenger.

Bommen er tilgjengelig med 2 ulike bomarmer, rund arm 2,5-5 m og flat arm 2,2-3 m. Lave vedlikeholdskostnader og god sikkerhet gjennom rask lukking etter passering av hvert kjøretøy, utstyrt med AS1320 kontrollenhet og mekanisk lås i åpen og lukket stilling. Med mulighet for en rekke kundetilpasninger.