Garda Veibom Magnetic Access Pro H

Garda sin Access Pro H veibom har mulighet for integrert bomskjørt/grind og dekker en kjørebredde på opptil 6 m. Den har et stort funksjonsområde og utvidelsesfunksjoner med plugin-moduler. Bommen gir lave driftskostnader takket være den patenterte MHTM bomautomatikken som har effektiv drift og lang levetid. Det høye dreiemomentet garanterer best mulig drift selv under krevende værforhold. Egnet for tilgangsstyring til parkeringsplasser, bedriftseiendommer, boligområder og lignende. Åpne- og lukkehastighet på minimum 4 sek.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Ideell løsning for alle innganger som krever effektiv forebygging av uautorisert tilgang av personer i tillegg til kontrollert kjøretøytilgang.

Til bruk ved kjørebredder opptil 6 m. I tillegg til standard bomskjørt/gjerde kan det leveres med høyere gjerde på 1,3 / 1,8 m for å unngå klatring over bommen. Leveres i standard RAL 2000 (oransje), RAL 9006 (hvit aluminium) og RAL 9007 (grå aluminium). Utstyrt med MGC Pro kontrollenhet. Det er fem innganger/utganger tilgjengelig, f.eks. for et Ethernet-grensesnitt, en radiomodul eller en tellemodul for å bestemme antall ledige parkeringsplasser. Alle innganger og utganger kan konfigureres individuelt av brukeren. Brukere kan også velge mellom en rekke inngangs- og utgangsfunksjoner. Åpnings- og lukketidene kan velges fra tre nivåer uavhengig av hverandre.