Garda Vektblokk, gul

Gult, fyllbart plastfundament for ekstra stabilitet og økt sikkerhet på byggeplassen. Fundamentene passer alle typer byggegjerder med bredde 3,5 m. Bruk av vektblokker er påkrevd ved Undervisningsbygg Oslo sine prosjekter der det er skole i drift. Man unngår snublefare og at baller/leker kommer under gjerdene.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Praktisk tilbehør f.eks. ved gjerdelinje langs vei og fortau. Påkrevd flere steder på prosjekt i nærheten av der det er skole i drift.
Dokumenter for nedlastning:
Produktdatablad Garda Vektblokk

Fyllbare plastfundament gir ekstra stabilitet og økt sikkerhet på byggeplassen. Fundamentene passer alle typer byggegjerder med bredde 3,5 m. Fylles med vann eller sand. Til ett byggegjerde trenger man 2 fundament. Bruk av vektblokker er påkrevd ved Oslo KF sine prosjekter der det er skole i drift. Man unngår snublefare og at baller/leker kommer under gjerdene. Trøndelag Fylkeskommune krever også disse fundamentene om det monteres gjerder nærmere enn 2 meter fra Fortau, gater eller gangveier.

De fyllbare fundamentene har blitt testet til å tåle en vindstyrke på opptil 25 m/s. Dette er unikt, tatt i betraktning bredden som kun er på 38 cm. Ved å benytte slike fundament, har man en løsning som utnytter den tilgjengelige plassen maksimalt. Gjerdelinjen blir svært stabil og man eliminerer snublefaren som er ved bruk av føtter og evt. støttestag. Spesielt på byggeplasser langs vei/fortau, og ellers der man ønsker ekstra god sikring, er dette et godt alternativ. Vekt pr. to enheter når fylt opp, er 320 kg. Standardfarger er gult og rødt, men de kan leveres i den fargen man ønsker. Kan kombineres med refleks og lys for ekstra synlighet.

Leveres som standard 10 røde og 10 gule element pr pall.