Login GSS

Solheim Gjerdenett

Garda Sikring har frem til 1.januar 2022 vært kjent på Hordaland som Solheim Gjerdenett AS. I mange tiår har Solheim Gjerdenett levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til fysisk sikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet. Våre kunder skal være sikre på at de får den kompetansen som behøves i alle ledd for at deres sikringsbehov blir løst på en profesjonell og fagmessig måte. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier.

Kontakt

Hardangerveien 68, 5224 Nesttun

Tidligere Solheim Gjerdenett AS har vært en tradisjonsrik virksomhet med en lang erfaring og historikk innen gjerder og porter i Hordaland. Solheim Gjerdenett AS ble grunnlagt i 1917, og vi er i dag en del av Garda Sikring som er Norges største innen faget områdesikring.

 

Vi er godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune, og vi monterer alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områdene vi arbeider innenfor. Vi tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for både industri- og privatmarkedet.

 

Vår evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør oss til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldighet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og privatpersoner foretrekker våre løsninger.