Til hovedinnhold

Solheim Gjerdenett

Nå en del av Garda Sikring

Garda Sikring har frem til 1.januar 2022 vært kjent i Hordaland som Solheim Gjerdenett AS. I mange tiår har Solheim Gjerdenett levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til fysisk sikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi i tidligere Solheim Gjerdenett kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier.

Tidligere Solheim Gjerdenett AS har vært en tradisjonsrik virksomhet med en lang erfaring og historikk innen gjerder og porter i Hordaland. Solheim Gjerdenett AS ble grunnlagt i 1917, og vi er i dag en del av Garda Sikring som er Norges største innen faget områdesikring. Vi er godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune, og vi monterer alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områdene vi arbeider innenfor. Vi tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for både industri- og privatmarkedet. Vår evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør oss til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldighet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og privatpersoner foretrekker våre løsninger.

 

Nedenfor er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: