Til hovedinnhold

Røa Gjerdefabrikk

Nå en del av Garda Sikring

Garda Sikring har frem til 1. januar 2022 vært kjent i Oslo-regionen som Røa Gjerdefabrikk AS. I mange tiår har vi levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til fysisk sikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet. Våre kunder skal være sikre på at de får den kompetansen som behøves i alle ledd for at deres sikringsbehov blir løst på en profesjonell og fagmessig måte.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi i tidligere Røa Gjerdefabrikk kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier.

Røa Gjerdefabrikk ble etablert i 1954 og har siden den gang levert skreddersydde sikkerhetsløsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor i regionen. Vi drar nå nytten av å være en del av Garda Sikring, og arbeider hardt for å tilby god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå. Det er ikke tilfeldig at Statnett, Bane Nor og en rekke kommuner og etater er blant våre største kunder. Kunder av Garda Sikring skal være sikre på at de får den kompetansen som behøves i alle ledd for at deres sikringsbehov blir løst på en profesjonell og fagmessig måte. Vi leverer løsninger over hele landet og har i dag selskaper som jobber innenfor områdesikring, anleggssikring og veisikring. På landsbasis har Garda Sikring ca. 300 ansatte, og vi har høye ambisjoner for videre vekst og utvikling.

 

Nedenfor er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: