Login GSS

Røa Gjerdefabrikk

Garda Sikring har frem til 1.januar 2022 vært kjent i Oslo-regionen som Røa Gjerdefabrikk AS. I mange tiår har vi levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til fysisk sikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet. Våre kunder skal være sikre på at de får den kompetansen som behøves i alle ledd for at deres sikringsbehov blir løst på en profesjonell og fagmessig måte.

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi i tidligere Røa Gjerdefabrikk kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier.

Markedsledende aktør

Siden 1954 har Garda Sikring målsatt seg å være en markedsledende aktør på adgangskontroll og områdesikring. Vi leverer i dag skreddersydde sikkerhetsløsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor i regionen. Vi arbeider hardt for å kunne tilby god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå, og tilbyr et stort utvalg med kort leveringstid. Det er ikke tilfeldig at Statnett, Bane Nor og en rekke kommuner og etater er blant våre største kunder.

 

Våre kunder skal være sikre på at de får den kompetansen som behøves i alle ledd for at deres sikringsbehov blir løst på en profesjonell og fagmessig måte. Vi leverer løsninger over hele landet og har i dag selskaper som jobber innenfor områdesikring, anleggssikring og veisikring. På landsbasis har Garda Sikring ca. 250 ansatte, og en årlig omsetning på ca 600 millioner kroner. Vi har høye ambisjoner for videre vekst og utvikling.

 

Tidligere Røa Gjerdefabrikk, nå Garda Sikring, er i dag markedsledende på områdesikring på Østlandet med rundt 90 ansatte og en årlig omsetning på ca. 130 millioner. Vårt kontor ligger på Hagan i Oslo, og vi har også avdelingskontor ligger i Drammen, Stokke og Kristiansand.