Til hovedinnhold
Sandnes | 01/09/2022
Prosjekt Stangelandsåna
Byggherre:
Sandnes Kommune
Kunde:
Produkter levert og montert:

Regjeringen ga «Attraktiv by-prisen 2022» til Sandnes for deres satsning på blant annet å utvikle sentrum og et moderne byrom. Industri- og stasjonsbyen Sandnes gikk inn i oljealderen med stor og rask befolkningsvekst som førte til et forholdsvis dødt bysentrum på grunn av bosetting i utkant og stor grad av bilisme. Gjennom langsiktig og kunnskapsbasert utvikling av sentrum har Sandnes nå klart å lage et attraktivt og levende sentrum og en stolthet for byens innbyggere. I denne utviklingen har vi i Garda Sikring bidratt sterkt gjennom mange prosjekter, men prosjektet ved Stangelandsåna er i særklasse. Tirsdag 5. oktober var det storstilt åpning og snorklipping ved ordføreren Stanley Wirak. Det var med stolthet vi stod der på åpningen sammen med prosjektledelsen i Stangeland Maskin.

Det har vært et stort prosjekt med mange spesialtilpasninger som vår prosjektleder, Ståle Tufta, har håndtert på suverent vis. Sammen med sin montasjeleder, Henrik Hillestad, har de med stødig hånd håndtert endringer, tilpasninger og prosjektledelse slik at Sandnes sine innbyggere nå kan gå trygt ved Stangelandsåna og samtidig kunne se på vakkert rekkverk- og gjerdedesign. Et godt eksempel på vårt samfunnsløfte om at vi sikrer samfunn og verdier.

Prosjektet har vært av omfattende karakter. Vi har på dette prosjektet levert blant annet spilerekkverk og smijernsrekkverk, også kalt Bryne-rekkverk. Mange av våre montører har bidratt godt med sitt håndtverk. Daniel Sobaniec, Lukas Strazdas og Simon Løining har med kvalitet i fokus stått for den største delen av leveransen. Tor Holen, Benjamin Viorel Petcu Caprita, Hallvard Thuestad og Mirand Prifti har også gitt sine gode bidrag. I tillegg bidro Kamil Szarkowicz fra deltateamet. Dette er et teamarbeid både lokalt i Sandnes, og for oss nasjonalt som et fusjonert Garda Sikring.

Vi er stolt leverandør til Sandnes kommune!