Garda Pullert Serie J275

J275-serien av våre pullerter er utviklet for intensiv bruk ved kommersielle, industrielle og urbane områder. Tilgjengelig i 3 ulike hovedvarianter; hydrauliske, halvautomatiske eller faste versjoner.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Benyttes der man ønsker sikring av kommersielle, industrielle og urbane områder. Uviklet for intensivt bruk.

Høyde på pullert er 600 mm eller 800 mm, avhengig av modelltype. Diameter 275 mm. Hydraulisk versjon har en hevetid 5/7 sek og tid for å senke 3,5/4,5 sek, avhengig av høyde på pullert. Tilgjengelig i standard lakkert stål eller rustfritt stål.

J275 HA V2 Automatisk heve- og senke trafikkpullert
Automatisk trafikkpullert som anbefales til områder med mye trafikk, slik som offentlige steder og industri områder. Kan enkelt heves og senkes slik man kan styre trafikken dit man ønsker.

J275 SA Halvautomatisk heve- og senke trafikkpullert
Halvautomatisk trafikkpullert er spesielt egnet der det er vanskelig å dra ledninger. Den bruker bensin og krever derfor ingen elektriske installasjoner.

J275 F Fast trafikkpullert
Fast trafikkpullert som ikke krever noen store innstallasjonsarbeid eller elektrisitet. Den er derfor veldig godt egnet som permanent innstallasjon for å sikre gågater, eller i kombinasjon med halvautomatiske eller automatiske pullerter.