Garda Pullert Serie J200

J270-serien av våre pullerter er egnet for å regulere trafikk i boligområder og parkeringsområder. Tilgjengelig i 3 ulike hovedvarianter; hydrauliske, halvautomatiske eller faste versjoner.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Benyttes der man ønsker sikring av kommersielle, industrielle og urbane områder. Uviklet for intensivt bruk.

Høyde på pullert er 600 mm. Diameter 270 mm. Hydraulisk versjon har en hevetid på 7 sek og tid for å senke 5 sek. Tilgjengelig i standard lakkert stål eller rustfritt stål.

J200 HA Automatisk heve- og senke pullert
Den automatiske pullerten J200 HA er spesielt egnet for regulere kjøretøytrafikken i boligområder, med smarte funksjoner og fint design. Den kan aktiveres manuelt eller med tidsbestemt automatikk.

J200 SA Halvautomatisk heve- og senke pullert
Denne pullerten løser trafikkproblemer og/eller parkeringsregulering, og krever ikke elektrisk installasjon (f.eks tilpasset bysentrum og områder hvor det er vanskelig å føre kabler). Takket være gassdriften løftes pullerten automatisk ved å låse opp med en nøkkel. Senkingen styres med samme nøkkel og at man skyver pullerten ned for hånd.

J200 F Fast pullert
Den faste pullerten J200 krever verken store installasjonsarbeid eller elektrisk installasjon. Den er derfor veldig god egnet som permanent installasjon for å sikre gågater i boligområder, eller i kombinasjon med automatiske eller halvautomatiske pullerter.