Garda Statisk Pullert JS80 F

Statisk pullert med mantel. Materialtyper og teknisk utforming anvendes for å minimere CO2-avtrykket fra produksjon, materialbruk og vedlikehold. Pullerten er statisk for nedstøping i fundamenter. Mantelen er designet for å forenkle vedlikehold og å motstå de mest krevende forholdene.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Benyttes der man ønsker å sikre områder og mennesker fra å bli truffet av biler og andre tunge kjøretøy, slik som sensitive bygninger, torg, markeder, gågater eller andre godt besøkte steder.

Sertifisert ihht:
PAS68:2013 V/7500 (N3)/80/90:1.0/0.8
IWA14-1:2013 V7200 (N3C)/80/90:1.3

Beskyttelses-mantel i miljøvennlig materiale. mDure dekselet kan velges i mange ulike farger og former, som kan byttes ut over tid. Samtidig som det beskytter pullertsylinderen på innsiden. Dekselet er svært motstandsdyktig mot støt, riper og slitasje. Det kan dempe mekaniske påkjenninger og bidrar til å redusere risiko for varig deformasjon.
mDure er ekstremt holdbart og kjemisk motstandsdyktig mot desinfeksjonsmidler og vaskemidler, samt mot aggressive kjemikalier, UV-stråling og korrosjon. Dekselet ivaretar miljøkravene og inneholder ingen løsemidler eller giftige stoffer, slik at det ikke avgir skadelige utslipp til omgivelsene. Det er fri for forurensende stoffer og kan resirkuleres, kastes som husholdningsavfall eller brennes uten å forurense miljøet.

Rilsan® er varemerket til Arkema for Nylon 11 / Polyamide 11 (PA 11) med 100% fornybar opprinnelse: biobasert (produsert av lakserolje).
Mekanisk styrke: motstandsdyktig mot slitasje og støt, allround seighet og ekstrem holdbarhet.. Kjemikalie- og korrosjonsbestandig. Optimal bruk for ekstreme værforhold.