Garda HTC Xentry 2 Hurtigfoldeport

Garda HTC Xentry 2 er en estetisk og kostnadseffektiv hurtigfoldeporten for integrering i bygninger der det stilles høye krav til sikkerhet, f.eks. i fasader på parkeringshus, boligkompleks og industribygninger. Utstyrt med en robust toppdrevet motor med dual-motor drivenhet som har en topp-eller bunnstyringskanal. Vi leverer tilpasset løsning, som passer byggets åpningshøyde og bredde, design/uttrykk og farge. Åpne-/lukkehastighet på ca. 1 meter per sekund. Utviklet for høy bruksfrekvens, opptil 600 passeringer pr. dag. Foldeporten er TÜV-godkjent i samsvar med EN13241-1. All styring og øvrige el-komponenter er integrert i portstolpen.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Velegnet for integrering i bygninger der det stilles ekstra høye krav til sikkerhet, f.eks. i fasader på parkeringshus, boligkompleks og industribygninger.

Hurtigfoldeporten kommer i flere utførelser. Du kan velge mellom ulike paneler på porten, tilgangs- og betalingssystemer, ANPR, lyd- og lysvarsling mm. Maksbredde 7 meter og makshøyde 4 meter.