Garda Hurtigfoldeport PAS68 EAG1050

Hurtigfoldeport er vellykket testet med motstand for kjøretøy i 80 km/t og 7,5 T (N2 og N3). Eagle produserte den laveste penetrasjonsklassifiseringen i sin klasse. Og tillegg med et grunt fundament og ekstremt lav gjennomtrengning gir våre produkter en ypperlig konstruert løsning som forhindrer fiendtlig kjøretøy å forsere. Hurtigfoldeporten RAPIDE PAS68 er konstruert og testet for åpninger med lysmål på opptil 4,2 m og høyder opp til 2,2 m. Leveres standard som varmforzinket og pulverlakkert i standard RAL-farge. Vi kan tilby full kundetilpasset løsning med f.eks innfylling i portblad av enten sprosser, tette plater, gitter eller hullperforerte plater.
Les detaljert produktbeskrivelse

Porten leveres fra fabrikken som en komplett montert testet enhet. Både 68 km/t og 80 km/t- produktene har samme fundament med en dybde på kun 380mm. For en klar åpning på 4,2m er basisdimensjonene omtrent 5,6m x 2,6m x 0,38m.

Porten er hydraulisk drevet med en skreddersydd kraftpakke og sylinder som gir en jevn stille drift med få bevegelige deler. Porten har en kraftig PLC-styring med innebygd diagnostikk og programmerbare innganger og utganger som kan gi mange alternativer, avhengig av kundens behov.

Sikkerhet
Porten leveres som standard med CAT3 sikkerhetskanter og «lysgardin» som beskytter. Ytterligere alternativer inkluderer lasersikkerhetsutstyr for å beskytte soner. Denne enheten kan også brukes til å produsere en alarmutgang hvis noen befinner seg i nærheten av porten når den er lukket. Kontrollpanelet har også et dobbeltkanal sløyfekort som er kompatibelt med sikkerhetsinduksjonsløkker om nødvendig.

Vedlikehold
Service anbefales to ganger per år.

Operasjonelt
Porten drives av en hydraulisk kraftpakke som også styrer låsepinnen. Typiske driftstider er 8-9 sekunder etter at tappen løftes og senkes. Porten er veldig jevn og stillegående med eksepsjonell kontroll i begge retninger. I tilfelle strømbrudd har porten et fullt manuelt overstyringssystem.