Garda SafeLight ECO 1500, 2x25m LED

Nemko-godkjent trommel med 25 m etterlysende ledelys integrert. Leveres på papptrommel som er et mer miljøvennlig alternativ. Reduserer plastbruk og unngår unødvendig plastavfall. LED-stripen sikrer deg grønn ledebelysning selv om strømmen skulle gå. Den har i tillegg alle de fordelene og bruksområdene som våre andre tromler, med et godt arbeidslys for bruk både innen- og utendørs. Trommelen leveres med 2 stk i esken, 2x25 m. Totalt 50 m belysning klar til bruk.
Les detaljert produktbeskrivelse

Trommelen gir et kraftig lys, og kan seriekobles opptil 150 m. Den kan ofte erstatte tradisjonelle lyskilder, og man unngår at pærer knuses eller må skiftes ut. Det betyr lave drifts- og vedlikeholdskostnader. Hver rull består av høy-ytelses lysdioder som er fordelt jevnt over hele lengden. Dette gir et godt arbeidslys langs hele LED-stripen. Den har mange bruksområder og er delt opp i uavhengige segmenter på 1 m, som betyr at dersom et segment slutter å virke vil resten av LED stripen fortsette å lyse. Man sparer både tid, penger og miljø ved å bruke slik type lys. Den er svært raskt å montere (normalt benyttes kun strips) og tar liten lagringsplass.

Bruksområder er f.eks. gang- og rekkebelysning, ledelys i trappeoppganger, heissjakter, markering av utganger, fasadebelysning, lager, lagerhaller, langs byggegjerder m.m.

Kobles direkte til 230V.

– Jevn belysning, ingen mørke punkter
– Rask og enkel montering
– Plassbesparende – Lagres på trommel
– Fleksibel bruk ute og inne
– Strømbesparende

Se produktvideo: