Garda Industriskyveport Skagerak Pi 95

Garda tilbyr en serie med industriskyveporter, og vår PI95 modell er egnet til områder med innkjørsel på opptil 7 m. Bruk av skyvegrind er ideelt der det er begrenset plass foran bygningen, hvis bakken er ujevn, eller der det ikke er praktisk med to-fløyet grind. Skyvegrindene beveger seg langs gjerdet, og for riktig drift kreves det ledig plass på siden av åpningen for å muliggjøre fri bevegelse av grindfløyen. Porten kan leveres med enten høyre- eller venstreåpning, og velg mellom manuell eller motorisert. Vi anbefaler motorisert hvis porten skal åpnes og lukkes ofte. Ulike aksessløsninger er tilgjengelig ut fra ønsket sikkerhetsnivå. Porten tilbys med ulik type fylling, enten spiler eller netting.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GS-83 Kategori:
Bruksområde Egnet for alle typer næringsområder og industriområder, som havner, flyplasser, parkeringsplasser, skoler, barnehager, kjøpesentre osv.

PI95 er tilgjengelig i bredder på 3,5-7 m og høyder 1,5-2,2 m. Hvis to porter settes mot hverandre, kan de lukke en innkjørsel på opptil 12 m. Skyvegrinden kan kombineres med f.eks. våre Palisadegjerder og Vega panelgjerder og gi et komplett sikringssystem rundt området.

Grinden er CE-merket og i samsvar med PN EN 13241-1-standarden.