Garda Industriskyveport NorthLiner

Garda NorthLiner med kraftig grindblad i aluminium, er utviklet og produseres i Norge. Porten leveres som standard med høyhastighetsmotor som gir hele 0,5 m/sek åpne-/lukkehastighet. Grinden er ferdig mekanisk sammensatt og ferdig internt koblet (el.), og tilbys som en "plug & play" versjon som gir minimal monteringstid på plassen. Hele den ferdig sammensatte grinden kranes ned på portfundamentet. Dette er en fritthengende skyveport som ikke trenger støttehjul i veibanen.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GS-H2100 Kategori:
Bruksområde Garda NorthLiner er perfekt for alle typer næringsområder og industriområder, samt havner, flyplasser o.l.
Dokumenter for nedlastning:
Bruksanvisning_NorthLiner_010823.pdf

Skyvgrinden leveres med høyde opptil 2,5 m og bredde opptil 8,8 m. Doble frittbærende grinder (2×8,8 m) gjør det mulig å lukke en innkjørsel med bredde på opptil 17,6 m.

Porten er utviklet og produseres i Haugesund, og har vært på markedet siden 1995, tidligere kjent under navnet H2100. Basert på våre egne og kunders erfaringer har porten kontinuerlig blitt utviklet og forbedret slik at den driftes optimalt under nordiske klimaforhold.

Grindbladene er i kraftig aluminiumkonstruksjon, med opphengsgalger og anslagsgalge i varmforsinket stål. Sprossene løper gjennom hovedprofilen/bunnprofilen slik at sprossene treffer eventuelt snø først. Hovedtrinsehjulene er montert i høyde over bakken, og det er derfor enkelt å justere portens avstand til bakken. Tilsvarende porter i stål har trinsehjul festet på fundamentet slik at det her i praksis ikke er noen justeringsmuligheter. Portbladet er sammenskrudd uten sveiser, som gjør det enkelt å skifte deler hvis det oppstår skader.

Skyvegrind er ideell der det er begrenset med plass foran bygninger, hvis bakken er ujevn eller der det ikke er praktisk med tofløyet grind. Skyvegrindene beveger seg langs gjerdet, og for montering og riktig drift krever det ledig plass på siden av åpningen for å muliggjøre fri bevegelse av grindbladet.

Teknisk informasjon:
-Porten er automatisert med Nice Run1200HS.
– Sprossene løper gjennom hovedprofilen/bunnprofilen slik at sprossene treffer eventuelt snø først.
– Hovedtrinsehjulene er montert i høyde over bakken.
– Det er enkelt å justere portens høyde over bakken.
– Tilsvarende porter i stål har trinsehjul festet på fundamentet slik at det her i praksis ikke er noen justeringsmuligheter.
– Portbladet er sammenskrudd uten sveiser, slik at enkelt deler kan skiftes ut ved skader.
– Grindbladet er i kraftig aluminiumkonstruksjon. Opphengsgalger og anslagsgalge er i varmforsinket stål.