Garda V-King Hurtigfoldeport

Garda sin V-King hurtigfoldeport er en perfekt løsning for områder der rask betjening og åpne- og lukkefrekvensen er avgjørende, spesielt for logistikksentre, næringseiendommer, parkeringsplasser og andre offentlige områder og industriområder. Åpningshastighet på ca 1 m/s. Porten kombinerer fordelene til en tofløyet port og en bom, og muliggjør kontinuerlig adgangskontroll eller trafikkstyring. Leveres enten med profilfylling eller nettfylling. Tilgjengelig som én-sidig og to-sidig versjon.
Les detaljert produktbeskrivelse

Kategori:
Bruksområde Foldeport krever ingen ytterligere plass i bredden slik f.eks. skyveporter må ha, og er derfor velegnet på steder med begrenset plass. Godt egnet på steder som logistikksentre, trange smug, i parkeringshus og andre offentlige områder og industriområder.

Porten er festet til stolper med et unikt hengsel- og koblingssystem, som gir foldeeffekten og den høye hastigheten. Det er ikke nødvendig å montere ekstra skinner i bakken eller i toppen. Utvalgte materialer og designløsninger sørger for at porten tåler hard belastning. Kan leveres med dødmannsstyring eller automatisk modus, avhengig av ønsket driftsmetode.

Hver port leveres med portstolper, bestående av kraftige firkantprofiler med forsterkede fotplater. Portfløyene har kraftig rammeverk hvor du kan velge mellom enten profilfylling eller nettfylling.

Portene kan leveres varmgalvanisert og/eller med polyesterbelegg (DUPLEX-system). Dette sikrer lang levetid på porten uansett værforhold. Er som standard tilgjengelig i følgende farger: RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005 / MAT. Kan leveres i ønsket RAL farge.

Produktfordeler
– Solid konstruksjon
– Åpningshastighet ca 1 m/s
– Plasseffektiv
– Motoriseringspakke konstruert for nordiske forhold

Porten leveres iht. PN EN 13241-1-standard.
CE-merket