Garda Hurtigfoldeport Traffic

Garda sin Traffic hurtigfoldeport er en perfekt løsning for områder der rask betjening og åpne- og lukkefrekvensen er avgjørende, spesielt for logistikksentre, næringseiendommer, overvåkede parkeringsplasser og andre offentlige områder og industriområder. Åpningshastighet på ca 0,6 m/s.Grinden kombinerer fordelene til en tofløyet grind og en bom, og muliggjør kontinuerlig adgangskontroll eller trafikkstyring. Leveres enten med rørprofilfylling eller gitterfylling. Tilgjengelig som én-fløyet og to-fløyet versjon.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GS-92 Kategori:
Bruksområde Foldeport krever ingen ytterligere plass i bredden slik f.eks. skyveporter må ha, og er derfor velegnet på steder med begrenset plass. Godt egnet på steder som logistikksentre, trange smug, i parkeringshus, overvåkede parkeringsplasser og andre offentlige områder og industriområder.

Porten er festet til stolper med et spesielt hengsel- og koblingssystem. Det er ikke nødvendig å montere ekstra skinner i bakken eller i toppen. Utvalgte materialer og designløsninger sørger for at grinden tåler hard belastning. Kan leveres med dødmannsstyring eller automatisk modus, avhengig av ønsket driftsmetode.

Hver grind leveres med bærestolper, bestående av 160×160 mm stolpeprofiler. Grindstolpene er utstyrt med forsterkede monteringsplater. Rammekonstruksjonen består av 60×60 mm sveisede profiler. Grindfløyene foldes og er forbundet med hengsler med rullelager. Forbindelseselementer av rustfritt stål. Grindfløyene har deksler av rustfritt stål. Gripesystem er montert i midten av grinden, og grinder over 4500 mm leveres som standard med en magnetbryter. Portene leveres enten varmgalvanisert og / eller med polyesterbelegg (DUPLEX-system). Dette sikrer lang levetid på porten uansett værforhold.

Porten er som standard tilgjengelig i følgende farger: RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005 / MAT.

Produktfordeler
– Solid konstruksjon
– Åpningshastighet ca 0,6 m/s
– Plasseffektiv
– Motoriseringspakke konstruert for nordiske forhold
– Sikker bruk

Grinden leveres iht. PN EN 13241-1-standard.
CE-merket