Garda HTC Xentry 3 Hurtigfoldeport

Garda HTC Xentry 3 gir hastighet, pålitelighet, sikkerhet og design i en og samme port. Kostnadseffektiv hurtigfoldeport for integrering i bygninger der det stilles ekstra høye krav til sikkerhet, f.eks. i fasader på fengsler og andre høysikkerhetsbygg, parkeringshus, helsebygg og industribygninger. Utstyrt med en robust toppdrevet enhet med 1 motor. Vi leverer tilpasset løsning, som passer byggets åpningshøyde og bredde, design/uttrykk og farge. Åpne-/lukkehastighet på ca. 1,2 meter per sekund. Utivklet for høy bruksfrekvens, mer enn 1000 passeringer pr. dag. Kan konstrueres og utstyres med innbruddsikring og kulesikker ihht RC4, RC5 og FB6 sertifisering. Foldeporten er TÜV-godkjent i samsvar med EN13241-1. All styring og øvrige el-komponenter er integrert i portstolpen.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Velegnet for integrering i bygninger der det stilles ekstra høye krav til sikkerhet, f.eks. i fasader på fengsler og andre høysikkerhetsbygg, parkeringshus, helsebygg og industribygninger.

Hurtigfoldeporten kommer i flere utførelser. Du kan velge mellom ulike paneler på porten, tilgangs- og betalingssystemer, ANPR, lyd- og lysvarsling mm. Maksbredde 7,5 meter og makshøyde 5 meter.