Garda Tennisgjerde

Garda Sikring tilbyr flettverk til tennisgjerde, som gir en praktisk og prisgunstig løsning som varer i lang tid. Systemet er helgalvanisert for å forhindre korrosjon og kan leveres som pulverlakkert i grønt eller svart for å passe banens omgivelser. Vi har levert inngjerding av tennisbaner i mange år. Våre eksperter er tilgjengelige for råd og veiledning både for rehabilitering av gamle anlegg og montering av nye.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Tennisbane, basketbane, idrettsanlegg, skole

Plastbelagt netting med galvanisert kjerne gir en perfekt ramme for spill på alle nivåer. 50 mm maskevidde er mindre enn tennisballen og sikrer at ballene holder seg på banen.

Sammenlignet med stivt helsveiset nett, er flettverk mer fleksibelt ved støt, noe som reduserer faren for skader på spillere. I vår standard løsning for tennisbaner benyttes 3 meter høye stolper, og L50 overligger.

I hjørner forsterkes gjerdet med L60x60x6 hjørnestolpe. Nettingen kan på et flatt underlag monteres helt ned til bakken, men de fleste kunder ønsker et impregnert bord (48×148) i underkant. Dette sikrer da at grus etc ikke forsvinner fra banen.

Som gangport inn til banen benyttes som regel enkle porter på 1×2 meter med flettverkfylling. Disse kan leveres med alt fra enkel manuell skyvelås til avanserte elektroniske lås-anordninger man f.eks kan åpne med mobiltelefon.