Garda HiSec SR2 Gjerdepanel – sertifisert høysikkerhetsgjerde

Garda HiSec SR2 er et ekstra kraftig høysikkerhetsgjerde som benyttes på steder som krever høy perimetersikring. Panelet er testet og sertifisert i henhold til LPS 1175 utgave 8 B3. Panelet består av to lag med stiv netting og kassetter festet sammen med en klemmestang i full lengde, noe som gir høy sikkerhet.
Les detaljert produktbeskrivelse

HiSec SR2-klassifisert gjerdeløsning er basert på det originale 358 HiSec-systemet, men er enda sterkere. HiSec SR2 er produsert med 4 mm horisontale tråder og 10 mm diameter vertikale tråder med 76,2 mm avstand, og gir en sterk barriere for alle som prøver å få uautorisert tilgang til et sted.

SR2-gjerdesystemet har også oppnådd Secured by Design-akkreditering fra Association of Chief Police Officers and Security Rating-sertifisering til LPS1175 og inntreden i Red Book fra Buildings Research Establishment (BRE), og oppnår sikkerhetsvurderingen B3 under utgave 8 (SR2) under nummer 7).

Garda HiSec SR2 bruker RHS-stolpedesign med en klemstang i full lengde og gjennomgående bolter, skiver og muttere i rustfritt stål for å ikke etterlate svakheter i gjerdelinjen. Slissede festehull sikrer at installasjonen er enkel og etterlater en pen, flat finish.

Til tross for alt dette, presenterer HiSec SR2 en gjerdeløsning som eliminerer behovet for et dobbeltskinns 358-system eller eventuelle ekstra klemmestenger eller fester som du ikke ville forventet i et standard nettinggjerdesystem. I tillegg holder dette installasjonskostnadene nede på et minimum. Garda HiSec SR2 kan også brukes med en rekke gjerdetopper og integrerte løsninger for å gi en komplett nøkkelferdig høysikkerhetsløsning. Gang- og kjøretøyporter er også tilgjengelige for å matche gjerdelinjen.

Overflatebehandling
Alle stolper/paneler/porter og malte hjelpekomponenter (for eksempel klemmestenger, glidebolter osv.) drar nytte av et beskyttende sinklag og elektrostatisk påført polyesterpulverlakk til BS1722 p16. Det utvises forsiktighet med forbehandling for å sikre god vedheft mellom sink- og malingslagene. I et britisk C1-miljø, som definert i ISO 12944 p2, bør dette sikre en forventet levetid for gjerdet på minst 15-20 år. Forventet levetid i alle miljøer kan forlenges ved å vedlikeholde gjerdet med jevnlig vask. Levetiden reduseres dersom gjerdet skades. Eventuelle beleggskader bør repareres for å redusere effekten på levetiden. Forbedrede malingssystemer som marine-belegg er også tilgjengelige for økt forventet levetid i C2-C5M-miljøer (ISO12944-2).

Stolper og innestingsdetaljer
HiSec SR2 sikkerhetsgjerdesystem har stolpe- og innfestingsdetaljer som gir en enkel, men sikker installasjon. Leveres med gjennomgående bolter, skiver og muttere.

Stolper er tilgjengelige i forskjellige lengder for å imøtekomme panelhøyder og grunnforhold. Ytterligere varianter er også tilgjengelige: forlengelser for piggtråd, stolper for CCTV, elektrisk gjerde, belysning eller andre fysiske sikkerhetsanordninger.

Garda HiSec SR2 Sikkerhetsporter
Garda HiSec SR2 sikkerhetsgjerder kan også kombineres med tilsvarende klassifiserte skyveporter, foldeporter og svingporter.